Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove rubrike

U ponedjeljak počinje druga sezona talk showa "Studio 45"

Antonija Mandić
Marko Lukunić/Pixsell
13.09.2011.
u 14:25

Talk show koji vodi Antonija Mandić emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka, a trajat će 40 minuta i imat će nekoliko novih rubrika.

U novom terminu u 23.10 sati u ponedjeljak na RTL-u 2 počinje prikazivanje druge sezone talk showa "Studio 45" koji vodi Antonija Mandić. Emisija će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka, trajat će 40 minuta te će imati nekoliko noviteta među kojima su i rubrike Top 5, Pita ili burek, gdje će gosti odgovarati na pitanja birajući između dva ponuđena odgovora, te rubrika Gradu i svijetu gdje će Tonka odabrati izjavu ili fotografiju dana zajedno sa svojim gostima.

– Do prve emisije ostalo je manje od tjedan dana i svi smo pozitivno ludi! Jedva čekamo! Tragovi od badića još se nisu isprali, a mi smo pune energije! U prvoj, premijernoj emisiji, s gostima ćemo pretresti sve najvažnije događaje i tračeve od ovoga ljeta, a već nakon toga na dnevnom su redu elitna prostitucija, turistička sezona i jedna ekskluziva, koju neću još najavljivati, ali riječ je o osobi koja, nakon gostovanja kod nas, neće pred novinare tako skoro. Novi koncept doprinijet će, uvjerena sam, dinamici emisije i bit ćemo sve u svemu još opušteniji – uzbuđeno je rekla voditeljica Antonija Mandić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije