Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća emisija showa

U borbi za ulazak u natjecanje ni kandidatima ni mentorima nije lako

Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
1/7
03.02.2016.
u 09:30

U natjecanju u kojem je bitan samo glas daroviti pojedinci imaju težak zadatak. A ni mentorima nije lako.

Zaoštrava se borba za natjecatelje u showu The Voice. Nakon uzbudljive druge emisije, koja je ponovno bila najgledanija u svojemu terminu, mentori polako pune svoje ekipe. 
U prvoj fazi, a to je audicija, svaki mentor okuplja po 10 natjecatelja.

Indira je nakon dvije emisije na pola puta. Njezin je tim trenutačno najbrojniji s petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja. U Tonyjevu timu su Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić, a Ivanovu jaka ženska ekipa u sastavu - Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.  Nakon prve emisije, koju je završio bez kandidata u timu, za Jacquesa se situacija  popravila te sada  ima troje natjecatelja: Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

U natjecanju u kojem je bitan samo glas daroviti pojedinci imaju težak zadatak. A ni mentorima nije lako. Kandidati izvedbom moraju mentore navesti da okrenu svoje sjedalice, a mentori prosuđuju samo prema glasu.   

Tko će  još svojim glasom i izvedbom oduševiti mentore i izboriti  se za mjesto u jednom od četiriju izvrsnih timova, saznat ćemo u subotu, 6. veljače na Prvom programu HTV-a od 20 sati. Do tada The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti preko službene internetske stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Vijesti vezane za show također možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Korisnici The Voice Hrvatska mobilne aplikacije za Android i iOS mogu pregledavati ekskluzivan sadržaj, pratiti omiljene natjecatelje i igrati nagradne igre.

>> Mirna Ružić sjajnom izvedbom oduševila svih četvero članova žirija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije