Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"RUŽA VJETROVA"

Tužni kraj jedne ljubavi zaliječit će dolazak novog života

RUŽA VJETROVA (1)
Foto: RTL Televizija
1/8
09.09.2012.
u 12:00

Zbog povrijeđene časti supruzi koja ga je ostavila i pobjegla spreman je potpisati smrtnu kaznu pa se njegovim pojavljivanjem u novu sezonu popularne serije ponovno vraćaju kriminal, kalkulacije, prijevare, smrt, tuga, ali i sreća...

S koje strane i kojom će jačinom zapuhati vjetrovi iznad Splita, ruža vjetrova ovaj put neće moći pokazati. S nepredviđenim olujama i burama gledatelji RTL Televizije ove će se jeseni suočiti čim na TV ekranima, u ponedjeljak, započne ponovni obračun obitelji Odak i Matošić. U drugoj sezoni dramske serije “Ruža vjetrova” klima se već promijenila pa će na prvo mjesto, umjesto ljubavnog para Ines i Marka, doći strastvena veza Šimuna i Marije, djevojke s dva života i dva identiteta. Naime, nekad Marija Mrčela (Marina Fernandez) 27-godišnja je djevojka zarazna osmijeha i vedra duha koja u obitelj Odak stiže u bijegu pred bivšim suprugom. Uzima novo prezime i gradi nove životne snove koji je vode ravno u naručje zgodnoga seljanina Šimuna Bartulovića (Zoran Pajić). No, ni ta ljubavna priča neće zamirisati na blagoslov i sretan kraj jer u njihove živote uskoro stiže opsesivni Ranko Mrčela, Marijin bivši suprug.

Zbog povrijeđene časti supruzi koja ga je ostavila i pobjegla spreman je potpisati smrtnu kaznu pa se njegovim pojavljivanjem u novu sezonu popularne serije ponovno vraćaju kriminal, kalkulacije, prijevare, smrt, tuga, ali i sreća... Baš onako kako je produkcija Fremantle Media privela kraju prvi dio serijala, u kojem Marko Odak završava tragično, a iza sebe ostavlja nerođeno dijete i svoju ljubav – Ines Matošić koju je utjelovila Beograđanka dalmatinskih korijena, glumica Anja Alač. Zbog pretrpljenih trauma i gubitka supruga Ines s djetetom odlazi u selo nadomak Splita te tamo započinje novi život. U tome i uspijeva, za razliku od Marije Mrčele čiji će sukob sa suprugom prerasti u uragan koji će usisati i dotadašnjeg jedinog pravog negativca Stipu Odaka (Stojan Matavulj).

Nakon što je zbog smrti sina doživio moždani udar, Odak gubi snagu i moć koju je prije imao. U njegov život kao svjetlo na kraju tunela ulazi Marija, fizioterapeutkinja kojoj daje svu ljubav, podršku i povjerenje. Uz nju Stipe nastavlja bitku za život – njezin, ali i svoj. Za to vrijeme njegova se sestra Seke (Nives Ivanković), koja je u prijašnjoj sezoni prevarena i opljačkana, bori za ponovno uzdizanje carstva Odakovih. Kako bi povratila izgubljeno i ponovno došla do novca, radi sve i svašta...

Epizode koje su pred nama jamče puno uzbuđenja, uspona, padova, ali i emocijama prožetih trenutaka koji “Ružu vjetrova”, seriju na kojoj dnevno surađuje i do 120 osoba i 85 članova produkcije, svrstavaju u sam vrh gledanosti. Ali i u vrh domaće produkcije, što će pokazati druga sezona serijala čiji se set s jednog proširio na sedam na prostoru od 900 četvornih metara. Osim Splita, scenografija sad obuhvaća i okolicu grada, onu u koju se u bijegu od kobne prošlosti sklanjaju “Ružini” likovi. U nadi da će im novi grad ili novo ime izbrisati ružne uspomene i od njih otjerati zle duhove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije