Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj

Zadatak iz pakla: Ivana sjedila pokraj pećnice i plakala

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/3
07.04.2015.
u 23:14

"Gledam to povrće i mislim si što ću ja s time. Najlakše bi bilo sve staviti u čušpajz", komentirala je Karolina.

Svi kandidati koji su prvog dana tjedna snalažljivosti pomislili da im ne može biti gore, grdno su se prevarili! Sve ono što što im je ostalo u kutiji iz koje su jučer mogli birati morali su iskoristiti večeras, a od nespojivih namirnica im je pao mrak na oči! Za spravljanje jela imali su sat i trideset minuta.

Gledam to povrće i mislim si što ću ja s time. Najlakše bi bilo sve staviti u čušpajz“, komentirala je Karolina. „Ovo danas mi je mučenje. Ne gušt. Grozan zadatak“, komentirala je Ivana koju je večerašnji izazov najteže pogodio.

"U profesionalnim kuhinjama stres je jako visok, a protiv toga borim se 'kilažom'. To se svima događa. Zna se dogoditi da mozak zablokira i onda je samo pitanje koliko se brzo možeš izvući iz toga i nastaviti dalje“, komentirao je Gretić, a Špiček otkrio što on radi u takvim situacijama. "Ja bih otišao u komoru gdje me nitko ne vidi, udario onaj juneći but koji visi, i opsovao sve što znam i ne znam", rekao je, a Željka je pokušala utješiti neutješnu Ivanu. "I ja sam imala loših situacija. Pa što si mislila, što je najgore što se može dogoditi? Nisi se valjda bojala da ćemo te istući ovim kuhačama", kazala je kroz smijeh. No Ivani nije bilo do smijeha – do isteka vremena nije uspjela iskoristiti sve namirnice, nije stigla začiniti salatu, a neke namirnice uništila je tijekom pripreme pa ih naposljetku nije ni servirala.

"Svi su se uspjeli snaći i bilo je izvedivo, a ja sam bila ljutita na sebe jer sam se pogubila. Inače se često rasplačem kraj pećnice. Čak i doma kad mi kolač ne uspije, a ja toliko truda uložim pa ništa", kazala je Ivana.

Za razliku od nje, Vesna je svojim jelom oduševila žiri, no iako je u večerašnjoj epizodu zaradila tri devetke i bila najbolja u danu, Karolina je i dalje u ukupnom vodstvu sa 46 bodova. Na posljednjem mjestu je Ivana sa samo 27 bodova.

Tko će se sutra najbolje snaći u novom izazovu žirija showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ doznajte u 21 sat na RTL Televiziji!

>> Tomislav Špiček: Strog sam u svemu i moja supruga to voli

Komentara 5

NI
Ninach
11:03 08.04.2015.

Ma ta mala je totalno cendrava! Nema pojima o kuhanju, a zaista mi se čini da je htjela suzama osvojiti žiri! Bravo za žiri što nije pao na te lažljive suze!

Avatar lobel9
lobel9
08:47 08.04.2015.

...Ivana je doooooooobraaaaaa!!! sve bih njeno popapao...

DU
Deleted user
11:43 08.04.2015.

Kada netko s mora nije u stanju prepoznati skušu, niti zna kako je spremiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije