Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koban izlet

Tragičan epilog: Pronađeno tijelo nestale glumice koja se utopila u jezeru

Foto: Reuters/Pixsell
1/11
13.07.2020.
u 19:12

Policija već danima intenzivno traga za glumicom, a čini se da je potraga, nažalost s tragičnim ishodom, pri kraju.

Već pet dana traje potraga za glumicom Nayom Riverom, poznatoj po ulozi u popularnoj seriji Glee, koja je nestala je u srijedu poslijepodne nakon što se s 4-godišnjim sinom Joseyem Hollisom uputila na izlet brodom na jezeru Piru u Kaliforniji.

Od tada do danas policija intenzivno traga za glumicom, a čini se da je potraga, nažalost s tragičnim ishodom, pri kraju. Policija je na jezeru pronašla tijelo za koje se sumnja da je od 33-godišnje glumice. - Tijelo je pronađeno u ponedjeljak - izvijestili su iz Ventura County Sheriff's Officea ne otkrivajući više detalja.

Authorities search for missing actor Naya Rivera on Lake Piru, California Sergeant Kevin Donoghue speaks to the media as the search for missing actor Naya Rivera continues on Lake Piru in California, U.S., July 9, 2020. REUTERS/Mario Anzuoni MARIO ANZUONI
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Podsjetimo, 33-godišnja glumica prošli je tjedan unajmila brod i krenula sa sinom na jezero odakle se nije vratila. Uslijedila je potraga te je oko četiri sata poslijepodne po lokalnom vremenu brod pronađen. U njemu je bio 4-godišnji dječak, ali ne i glumica koja se nije vratila na brod nakon što je sa sinom plivala u jezeru.

Potraga bezuspješno traje već nekoliko dana, a njezina majka, otac, prijatelji i bivši suprug Ryan Dorsey stigli su na mjesto njezina nestanka i potom ušli u jezero kako bi se pokušali povezati s Nayom i dozivali su ju u suzama. Daily Mail piše kako je obitelj cijeli dan bila na jezeru, tješeći i ohrabrujući jedni druge, a njezin otac i brat su čak odjeveni odlučili zaplivati. Policija i istražitelji ne dijele njihovu nadu da će glumicu pronaći živu, pogotovo nakon što su snimke s nadzornih kamera pokazale kako ulazi u čamac sa sinom, a istražitelji su kasnije u njemu samo pronašli sina i prsluk za spašavanje.

Authorities search for missing actor Naya Rivera on Lake Piru, California Members of a search and rescue team with a dog are seen on a boat during the search for missing actor Naya Rivera on Lake Piru, California, U.S., July 9, 2020. REUTERS/Mario Anzuoni MARIO ANZUONI
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije