Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno odricanja

Tončica Čeljuska otkrila kako je skinula 14 kilograma: 'Moram paziti na ovo, inače neće biti dobro'

Foto: Instagram
1/8
21.10.2023.
u 09:00

Lijepa Tončica ovo ljeto provela je na moru, a nakon povratka s odmora novim objavama oduševljava svoje pratitelje i pokazuje s kime se druži, ali i svoj istančan ukus za modu. Teško je ne primijetiti da Čeljuska odlično izgleda, a to je kako kaže rezultat truda i odricanja. Naime, kako je otkrila, prestala je konzumirati ugljikohidrate, a trenira tri puta tjedno.

Iako emisije 'U svom filmu' trenutačno nema na HRT-u, urednica i voditeljica Tončica Čeljuska javlja se na društvenim mrežama i tamo pokazuje kako provodi dane. Lijepa Tončica ovo ljeto provela je na moru, a nakon povratka s odmora novim objavama oduševljava svoje pratitelje i pokazuje s kime se druži, ali i svoj istančan ukus za modu. Teško je ne primijetiti da Čeljuska odlično izgleda, a to je kako kaže rezultat truda i odricanja. Naime, kako je otkrila, prestala je konzumirati ugljikohidrate, a trenira tri puta tjedno.  

- Smršavila sam nakon što sam shvatila da imam problem s ugljikohidratima i da mi postaju balast. Otišla sam endokrinologu, provjerili smo hormone i otkrili određene oscilacije. Bilo mi je jasno da doslovno moram paziti na svaki zalogaj i brojiti kalorije jer inače neće biti dobro. Počela sam jesti više proteina, puno manje ugljikohidrata. Sretna sam što više nemam onaj osjećaj gladi, imam više energije, a obroci su mi manji. Usto, tri puta tjedno treniram i kad se sve zbroji, u razdoblju od dvije godine lakša sam 14 kilograma. Zahvaljujući funkcionalnom treningu vlastitom težinom, koji ima i puno kardio vježbi, očuvala sam mišićnu masu. Za to je važan kontinuitet vježbanja od barem tri puta tjedno. Ipak, kada govorimo o mršavljenju, najvažnija je hrana jer nema tog treninga koji će anulirati, primjerice, nekoliko čokoladnih kolača. Danas je znanje dostupno, samo treba imati volju i stav o važnosti zdravlja - izjavila je za Story

VEZANI ČLANCI:

 

 

Čeljuska je komentirala i svoj ten. 

- Radim javni posao pa mi se čini da je normalno i prikladno posvetiti se sebi uz više njege i brige. Imam sreću što sam upoznala neke fenomenalne ljude poput moje doktorice Marije Škornjak, vrhunske stručnjakinje za njegu lica. Od nje dobijem sve što trebam, fenomenalne kreme i dermatološke tretmane, a prije svega mislim na PRP- prirodni tretman matičnim stanicama, za mene najbolji. Koristim i razne mezoterapijske tretmane, botoks i filere rjeđe, ali ne volim pretjerivati. Ovo što sam spomenula preporučila bih ženama radi usporavanja starenja. Međutim, to je zbilja vrlo individualno i ponekad zavidim ženama kada posve ležerno prihvate patinu koju nose godine. Eto, u mojem slučaju to nije tako. Ipak bih još malo konzervirala dobro stanje kože, ima vremena za bore. Možda tako razmišljam zbog specifičnosti posla u kojem sam neprestano izložena kamerama, a možda je ipak u pitanju moja taština.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Komentara 9

MA
Makbe
10:28 21.10.2023.

Lijepa je Tončica i ovako mršava, ali bila je prije ljepša. Nije sva ljepota u mršavosti.

TR
Tripoli
10:15 21.10.2023.

A kaj tonček više to neće ili?

Avatar Kentakičiken
Kentakičiken
14:54 21.10.2023.

Osjeća se obvezna podijeliti svoje "silno znanje" o prehrani s nama ili jednostavno pati za komplimentima? 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije