Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastrošna

Tamara Ecclestone platila je malo bogatstvo za snijeg u LA-u

Foto: Instagram
1/4
29.12.2017.
u 19:26

Božić je proslavila u Los Angelesu kod sestre Petre, a sestre su svojoj djeci stvorile pravi zimski ugođaj i naručile umjetni snijeg koji su platile 180 tisuća kuna.

U kakvoj raskoši živi Tamara Ecclestone uvjerili su se svi koji su gledali njen novi reality show "Tamara's World".

Kći Bernieja Ecclestone i jedne od najbogatijih Hrvatice Slavice Radić Ecclestone za svaki blagdan uloži tisuće i tisuće dolara za uređenje svog doma i okućnice, do kojih granica ide njena rastrošnost  pokazala je i ove godine.

 

 

Sliding into Christmas Day like

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 

Božić je slavila u Los Angelesu kod sestre Petre, koja se nedavno rastala i Tamara joj je velika podrška. Kako u LA-u snijega nema, a sestre su htjele  stvoriti što bolji božićni ugođaj naručile su umjetni snijeg koji su platile 180 tisuća kuna. Tamara se kao i obično na Instagramu pohvalila koliko uživa u snježnim radostima s kćeri Sophijom. 

1/15

Komentara 3

BJ
Bjelovar112
22:05 29.12.2017.

to je Visnjica kopirala

MU
mulag
07:47 30.12.2017.

ima se

SG
salkanovicreis56@gmail.com
11:30 30.12.2017.

Bolje da je taj novac dala u humanitarne svrhe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije