Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Lucija se hvali novom linijom, ali i ljubavi s Adamom

Foto: Instagram
1/3
29.12.2017.
u 17:42

Lucija Šarić nije pobijedila u showu "Život na vagi" ali je definitivno postala najpopularnija natjecateljica.

Iako nije pobijedila u showu "Život na vagi" natjecateljica Lucija Šarić definitivno je privukla najviše pažnje u ovom RTL-ovom showu.

Kći zagrebačkog tajkuna zbog svojih izjava o stilu života u showu je prozvana razmaženom, a kad je napuštala emisiju poručila je kako će sigurno  smršaviti jer ima dovoljno novaca da si priušti privatnog trenera, za razliku od ostalih kandidata koji to ne mogu.

 

 

 

❤️❤️ ❤️

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

 

 

 

Bez njih ništa ❤️❤️😊

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

 

Lucija je zahvaljujući treninzima s osobnim trenerom uspjela skinuti 25 kilograma i novom linijom se pohvalila na društvenim mrežama.

Tijekom boravka u showu i cijelog procesa mršavljenja najveća podrška joj je bio dečko Adam Brnadić i uz jednu od zajedničkih 
fotografija je napisala: Bez njega ništa.

1/60

Komentara 1

SA
sasavt
22:14 29.12.2017.

bezvrijedan članak nije vrijedan komentara al eto nisam mogao izdržat !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije