Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga je u tijeku

Susjedi otkrili što se događalo kobnog dana kada je poznati pjevač pronađen mrtav: Žena je vrištala

FILE PHOTO: Singers Nick and Aaron Carter answer questions about their new reality television program on E! Networks in California
Foto: FRED PROUSER/REUTERS
1/5
08.11.2022.
u 23:15

TMZ je u posjedu snimke koja je upućena službi 9111 i na toj snimci dispačer javlja policijskoj patroli neka se upute prema adresi na kojoj je živio Aaron Carter jer ženska osoba viče ispred kuće i govori kako je pronašla nešto u kadi.

Pjevač Aaron Carter preminuo je u 35. godini u svom domu u Kaliforniji ove subote, a The Sun donosi neke nove infromacije o smrti mlađeg brata popularnog Backstreet Boysa Nicka Cartera. Prema njihovim saznanjima Aaronovo tijelo je u kadi pronašla jedna od njegovih zaposlenica.

Susjedi su čuli kako vrišti; Mrtav je, mrtav je!  TMZ je u posjedu snimke koja je upućena službi 9111 i na toj snimci dispačer javlja policijskoj patroli neka se upute prema adresi koju im je izdiktirao jer ženska osoba viče ispred kuće i govori kako je pronašla nešto u kadi. Susjedi su medijima opisali kako je po dolasku policije nastao kaos jer su se ubrzo ispred dvorišta kuće u kojoj je živio Aaron Carter stvorili i mediji te brojni znatiželjnici. Susjed preminulog pjevača je i novinar Tony Cheval koji je čuo zapomaganje Carterove zaposlenice, a ubrzo je na svom policijskom skeneru, kojeg koristi za posao, čuo kako policija stiže u njegovo susjedstvo zbog sumnje da je netko preminuo u kući do njegove.

- Moja supruga je medicinska sestra i odmah je potrčala prea Aaronovoj kući, ali zaposlenica koja je vikala kako je Carter mrtva nije ju pustila u kuću jer je već zvala policiju. Kasnije smo ispred luće sreli i Aaronovu zaručnicu koja nas je pitala zašto nas njegova kućna pomoćnica nije pustila unutra - izjavio je za strane medije Tony Cheval.

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila je sina, a poznato je i koje mu je ime dala

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
03:19 09.11.2022.

Mislim ono, sorry za mladog čovjeka, ali zašto bismo mi trebali znati što se događalo u minutu s otkrićem leša u kadi i da je nekakva sitterica vrištala po ulici i šta je kazo susjed John, a šta je komšinici komentirala Holy što živi ravno preko ceste u istoj ulici?! Naravno da znam tko je Nick Carter, čuo sam i za njegova brata Aarona, ali halo!! Odmaknite se više s kronološkom nekritičkim praćenjem događaja s drugog kontinenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije