Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najpoželjniji cimer

Studenti bi sobu najradije dijelili s princem Harryjem

harry
Pixsell
27.09.2012.
u 21:00

Mladi Britanci smatraju da bi treći po redu prestolonasljednik bio idealan cimer jer se zna zabavljati. Za Harryjem malo kaska sestra njegove šogorice vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton koja se našla na četvrtom mjestu.

Kad bi mogli birati s kime će dijeliti sobu, studenti u Velikoj Britaniji najradije bi izabrali princa Harryja, pokazala je anketa jedne britanske kompanije pića.

Mladi Britanci smatraju da bi treći po redu prestolonasljednik bio idealan cimer jer se zna zabavljati, a i simpatičan je. Za Harryjem malo kaska sestra njegove šogorice vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton koja se našla na četvrtom mjestu.

Za drugog najpoželjnijeg cimera dvije tisuće studenata izabralo je "Golog kuhara" Jamieja Olivera.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kora
22:43 27.09.2012.

Što se ima komentirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije