Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatice nema

Srpska predstavnica za Miss svijeta prva na internet-natjecanju

miss srbije
Screenshot/Youtube
10.09.2013.
u 21:13

Aleksandra Doknić, srpska predstavnica na izboru za Miss svijeta, trenutačno vodi na izboru za Miss interneta.

Aleksandra Doknić, srpska predstavnica na izboru za Miss svijeta, trenutačno vodi na izboru za Miss interneta. Zasad lijepa misica ima najveći broj glasova, a održi li se na prvom mjestu, automatski će biti u top 10 djevojaka na izboru.

– Glasujte za mene. Ako postanem Miss interneta, predstavnica Srbije nakon mnogo godina opet bi bila u užem izboru tog natjecanja – poručila je Aleksandra obožavateljima govoreći da je konkurencija izuzetno jaka, prenosi Blic.

Aleksandra ima više od 26 tisuća glasova, što je dvostruko više od drugoplasirane Miss Filipina. Hrvatska predstavnica Lana Gržetić još nije ušla u natjecanje za Miss interneta.

>>Mlada Lana Gržetić krenula prema Indoneziji

Komentara 1

SL
stalno lazu
07:49 28.03.2014.

Gabor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije