Naslovnica Showbiz Zvijezde

Severina na rubu plača: Ovo dijete ne namjeravam izgubiti...

– Nije stvar toga hoću li ja ostati bez djeteta, nego je stvar u tome hoće li dijete ostati bez majke – kazala je Severina.
19. lipnja 2017. u 23:58 63 komentara 26888 prikaza
Severina
Foto: screenshot/RTL direkt
Pogledajte galeriju 1/5

Severina Kojić večeras je u RTL Direktu prvi put javno progovorila o borbi za skrbništvo nad svojim sinom Aleksandrom nakon što je sutkinja zagrebačkog Općinskog građanskog suda donijela privremenu mjeru prema kojoj Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina ni u vrijeme dok je s ocem s njim kontaktirati. 

Severina Kojić i Milan Popović SKRBNIŠTVO Mučna bitka za sina: Kako je Milan nasamario Severinu

– Mislim da sada nije vrijeme za šutnju. Kao i svaka majka koja se bori za svoje dijete za skrbništvo kažem da su institucije zakazale i da nisu radile svoj posao. Ja sam se stalno vodila time da je šutnja zlato kako bih zaštitila dijete, ali sada znam da moram progovoriti kako bih zaštitila sina – kazala je Severina na pitanje zašto je odlučila javno istupiti o sporu s bivšim suprugom Milanom Popovićem

"Bila sam izložena psihičkom maltretiranju"

– Kada sam odlučila zauvijek otići iz te veze, a poslije su mi objasnili da sam bila izložena psihičkom maltretiranju, tada mi je prijetio da će mi zagorčati život. Da će uzeti glasnogovornika i da će u medijima pričati o meni. Mislila sam da je samo ljutit, ali rekao mi je da će mi oduzeti dijete i da smo u Americi, da bi me zgazio – kazala je Severina te dodala kako Milan Popović "do treće godine Aleksandrova života" sina nije "vidio 18 mjeseci".

Severina nastupila na RujanFestu status na facebooku Severina se oglasila: Nisam Severina, samo sam mama...

– Na sudu je rekao da je mislio kako muškarac nije potreban sinu u toj prvoj godini života – rekla je Severina te dodala kako je Popović Aleksandra trebao nazvati i večeras, ali nije.  – Pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne sudjelovati u njemu, to su dva para rukava – kazala je Severina i dodala da je ona bila "dosadna majka" i slala je Popoviću poruke jer je propustio "prvi zub i prve korake". 

"Mojoj majci nije htio dati dijete"

– Nije stvar toga hoću li ja ostati bez djeteta, nego je stvar u tome hoće li dijete ostati bez majke – kazala je Severina te se požalila na rad Centara za socijalnu skrb. 

severina Borba za skrbništvo Severina 200 dana ne smije vidjeti sina?

– Kada Milan Popović u jednom trenutku nije 13 dana vratio dijete na moju adresu, tada sam apelirala na Centar pa su mi rekli da sama odem po dijete. A tada sam bila u situaciji da se nisam smjela izlagati stresu jer sam išla na umjetnu oplodnju. Otišla je moja mama, ali on joj nije htio dati dijete. Morala sam razgovarati s policijom. Tek kad su mu rekli da će dignuti kaznenu prijavu protiv njega onda ga je vratio. Naravno, zbog količine stresa sam izgubila dijete, ali ovo ne namjeravam izgubiti – kazala je Severina na rubu plača u intervjuu RTL Direktu.

Milan Popović, Severina Iskusni tata Milan Popović dobio je drugog sina, evo koje mu je ime dao Severina Puno sličnosti Severina je u novom spotu opet kopirala Rihannu Teška pjesma Severina novu pjesmu najavila ovim izazovnim fotografijama
 • Avatar distanca
  distanca:

  Sprajc nije smio zvati Severinu u emisiju. To sto je ona izgovorila nije bilo za gledati i slusati. Pozivati premijera da rjesava njezin privatni problem je bilo sramotno, ispod svakog nivoa. Netko tko zaista voli svoje dijete nikada ga ne ... prikaži još!e bi izlozio javnosti i pokusavao mu oduzeti drugog roditelja.

 • tretez:

  Šprajc i njegova emisija ispod svake razine.

 • robertek:

  Gledao tu sramotu i čudio se što Šprajc radi, a što ova ne-majka priča i blebeće o ocu djeteta. Zar taj čovjek nije otac tom djetetu i nema li jedanko pravo viđati ga kao i majka. Još je i Plenkovića ... prikaži još! kontaktirala u svezi svega....sramota...