Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Kuluz:

'Bez podrške moje bi dijete bilo odvedeno i sad bi negdje vrištalo'

Split: Građani prosvjedom pokušavaju spriječiti ovrhu nad 7-godišnjim Cesareom
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
27.06.2017.
u 18:37

Htjela bih se zahvaliti svima koji su dali podršku, rekla je Nina Kuluz

Nina Kuluz, majka malodobnog dječaka Cesarea, čija je za danas najavljena ovrha odgođena, večeras se obratila javnosti i zahvalila na podršci.

- Ja sam se danas tek slomila, moja borba traje od rođenja mog djeteta. Htjela bih se zahvaliti svima koji su dali podršku, bez podrške svih ovih divnih ljudi danas bih bila bez sina, moje dijete bi bilo odvedeno i negdje bi sad vrištalo i zapomagalo upomoć - rekla je uplakana Kuluz.

Ovrha malodobnog Cesarea iz stana njegove majke u splitskoj četvrti Pujanke, kojom je trebao biti vraćen ocu u Italiju, talijanskom državljaninu, odgođena je na neodređeno vrijeme, izvijestila je ranije Vanda Plazonić, organizatorica mirnog okupljanja građana ispred zgrade u kojoj stanuje Cesare sa svojom majkom.

- Ovo je velika pobjeda svih koji su se okupili, hvala vam. Ako bude potrebno, opet ćemo vas zvati i dođite ponovno - rekla je Plazonić obraćajući se nazočnima nakon višesatnog mirnog okupljanja.

Komentara 27

MA
Majur
18:58 27.06.2017.

Recimo da je otac uzeo klinca iz Hrvatske,5g ga sakrivao po Italiji i nije se odazivao na pozive sudova te nije nikakav kontakt majci dopuštao.....što bi rekli na to sevka,torcida i ekipa?!

PR
propalismoFranjoskroz
18:47 27.06.2017.

naravno da bi vrištalo da se odvede od mame.E sad pitanje,je li dijete vrištalo kada je tražilo tatu prije par godina???

SA
sasavt
19:27 27.06.2017.

otmeš dijete držiš ga 5 godina i automatizmom postaje tvoje. ukradeš auto skrivaš se 5 godina i tvoj je. welcome to croatia

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije