Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica i influencerica

Sonja Kovač pozirala u minijaturnom bikiniju bez trunke šminke, komentari ne staju

Foto: Instagram
1/17
19.07.2023.
u 13:24

Na fotki je pokazala kako odmara na ležaljci u bikiniju, a otkrila je da nema ni trunke šminke na licu. Ispod fotografije brzo su se počeli nizati komentari pratitelja koji su joj pisali komplimente.

Influencerica Sonja Kovač objavila je fotku s ljetovanja u Splitu. Na fotki je pokazala kako odmara na ležaljci u bikiniju, a otkrila je da nema ni trunke šminke na licu. 
"Bez šminke, samo SPF i bikini!" napisala je Sonja i nastavila: "Drugo ljetovanje može početi! Moju sreću najbolje možete vidjeti na zadnjoj fotki!",

Ispod fotke brzo su se počeli nizati komentari pratitelja koji su joj pisali komplimente. 

"Fenomenalna si", "Uživaj, ljepotice", "Lijepa", "Jednostavno najbolja" samo su neki od njih. 

 

Sonja je 18. je lipnja proslavila 39. rođendan, a odlučila ih je proslaviti na najbolji mogući način za nju - putovanjem. Tako je sa zaručnikom Goranom Mandićem otputovala u susjednu Italiju i to na Amalfi obalu, maleno selo Positano i prekrasan Capri gdje je pozirala pod stijenama na brodu.

Po povratku u Zagreb pregledavala je sve fotografije koje ima s putovanja i odlučila upitati pratitelje koje su njima najbolje.
"Moje ljetovanje na Amalfi obali i Siciliji je gotovo, ali je tu još puno sadržaja i uspomena! Koji od kupaćih sa ovog putovanja vam je najdraži: 1,2,3,4,5 ili 6?", upitala je pratitelje influencerica. 

Imala je tako ona jednodijelni zeleni, dva dvodijelna crvena, crni, plavi i plavo žuti. "Koliko ti kupaćih kostima imaš?" upitao ju je jedan od fanova koji je ostao u šoku, na što mu je ona odmah uzvratila odgovor: "Trenutačno stotinjak."
"Ma svi su savršeni", "Na tebi svaki dobro stoji", "Ma svi", pisali su dalje. 

Podsjetimo, Sonja je rođendan proslavila u malenom talijanskom selu Positano gdje je jela pizzu i pila pivo sa zaručnikom na mjesto koje im je pružalo najbolji pogled na prekrasno selo.

"Birthday girl! Pizza umjesto torte! To može samo Italija! Piknik na vidikovcu s pogledom na Positano, najdraža osoba, zalazak, pizza i piva! Što više poželjeti!??", poručila je u opisu sva sretna, a ni na fotografijama nije skrivala koliko je oduševljena. Njezini pratitelji su joj ispod posta uputili pregršt lijepih želja i čestitki. A ništa manje nije oduševila ni fotografijama iz Caprija.

"Najdivniji dio Caprija koji možete vidjeti samo sa brodom!", napisala je influencerica pored zadivljujućih fotografija.

Fotografije su u najmanju ruku oduševile njezine pratitelje koji su komentirali kako "treba ići u zatvor jer ubija fotkama".

"Malo sam ljubomoran na svu ovu ljepotu", "Je l' ti želiš da neko dobije srčani", "Top", "Prezgodna", "Wow", pisali su joj još pratitelji.

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Komentara 1

LE
lektor
14:26 19.07.2023.

Volim takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije