Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna kolumbijka

Sofia Vergara uzela titulu najljepše na crvenom tepihu Emmyja

emmy (1)
Foto: reuters
1/9
24.09.2012.
u 09:14

Zvijezda serije "Moderna obitelj" nosila je haljinu s potpisom Zuhair Murad, dok se Nicole Kidman odlučila za modernu kreaciju jednostavnog kroja Antonija Berardija

Plava boja bila je najpopularnija na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy. U njoj su zasjale Nicole Kidman, Heidi Klum, Hayden Panettiere... Ipak najljepša je bila glumica kolumbijskih korijena 40-godišnja Sofia Vergara koja je odjenula seksi tirkiznu kreaciju Zuhaira Murada.

Kidman se odučila za haljinu jednostavnog strogog kroja Antonija Berardija, a Heidi Klum za romantičnu lepršavu svijetloplavu kreaciju Alexandre Vauthier.

Hayden Panettiere odjenula je zlatno-plavu raskošnu haljinu s potpisom Marchesa. Trudna glumica Claire Danes sklona minimalističkim modnim izletima imala je jednostavnu žutu haljinu Jeanne Lanvin.

Zgodna January Jones igrala je na sigurno u crnoj lepršavoj kreaciji Zaca Posena, a njena kolegica Christina Hendricks po običaju je istaknula dekolte u prljavobijeloj haljini  Christiana Siriana.

 

Glumačke veteranke Glenn Close i Julianne Moore bile su vjerne Dioru.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
johndoe2
21:47 25.09.2012.

Dobra

HK
hrvat_knin
13:11 26.09.2012.

sve na slikama su tako dobreeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije