Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjeno pušenje

Snimili spot inspiriran Sulejmanom Veličanstvenim

zabranjeno pusenje
Screenshot/Youtube
03.10.2013.
u 15:01

Zabranjeno pušenje snimili su duhoviti spot kako bi objasnili zašto su sapunice bitne za svjetsku civilizaciju.

Zabranjeno pušenje snimili su duhoviti spot kako bi objasnili zašto su sapunice bitne za svjetsku civilizaciju. Odgovore na ova i slična pitanja pokušao je u šaljivom spotu i u prepoznatljivom stilu dati frontman Zabranjenog Pušenja, Davor Sučić Sula (Sejo Sexon), koji u spotu igra trostruku ulogu: na duhovit način odglumio je Sulejmana na ekranu, ljubavnika od sultanije koji na kraju ostaje bez glave, te ljutitog muža - ispred ekrana.

Kako to izgleda pogledajte na ovom linku, a možda će se dio čitatelja i sam pronaći u šaljivim borbama za tv prijemnik.Producenti pjesme su Toni Lović i Sejo Sexon, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London). Spot je sniman 31.8. i 1.9.2013. u Sarajevu, a uz Seju Sexona koji igra glavnu mušku ulogu, glavnu žensku ulogu u spotu tumači banjalučka glumica Nikolina Jelisavac. Da podsjetimo, album \'Radovi na cesti\' će u svim državama regije biti objavljen u istom trenutku, 10.10.2013. u 10 sati.

>>Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka na Rujanfestu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije