Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

Smatraju je jednom od najljepših, a ona kaže: Oduvijek sam bila nesigurna

Jessica Alba
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/5
10.09.2014.
u 21:18

Jessica Alba kaže kako se odrastajući oduvijek osjećala nesigurnom

Smatraju je jednom od najljepših hollywoodskih glumica, no unatoč svoj slavi, Jessica Alba kaže kako se odrastajući oduvijek osjećala nesigurnom.

Iako se nikad ne bi reklo, 33-godišnja Alba kaže kako joj je trebalo dosta vremena da se prihvati.

- Tijekom tinejdžerskih godina i dvadesetih nisam bila sigurna u samu sebe i uvijek sam se osjećala kao da se moram ispričavati - otkrila je Jessica.

No, stvari su se promijenile nakon što je zasnovala obitelj.

- Nakon što sam napunila 30 godina i postala majka dvoje djece nekako sam odrasla u ženu i sada imam društvo. Također sam bila nesigurna jer nisam išla na fakultet i mislila sam da nisam dovoljno pametna. Bolje se osjećam sada, pogotovo nakon što sam napunila 30, ludo je to što se dogodi - kaže glumica.

Iako nije imala previše pamtljivih uloga, Alba se proteklih godina bacila u poslovne vode osnovavši kompaniju Honest, čija je vrijednost procijenjena na milijardu dolara.

>>Kraj čekanju dugom 9 godina: Je li J. Alba ikada bolje izgledala?

>>'Zadovoljna sam svojim trbuhom, ali ne i nogama'

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:09 12.09.2014.

oduvijek si bila nesigurna? Jesi sigurna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije