Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se na Instagramu

Slavni dizajner stigao u Hrvatsku, ispred Esplanade pozirao u poznatom društvu: 'Moji najdraži na istoj fotki'

Los Angeles: Poznati na LACMA Art + Film Gala večeri
Foto: BT1
1/9
05.03.2022.
u 13:43

Grubnić je već ranije na društvenim mrežama objavio fotografije s vlasnicima modne kuće Dsquared2, Deanom i Danom Catenom kada su zajedno uživali na grčkom otoku Mikonosu.

Marko Grubnić (40), modni stilist i voditelj rubrike ''Ekstremni makeover'' u IN magazinu, na Instagramu se pohvalio fotografijom s poznatim dizajnerom i osnivačem popularnog kanadskog modnog brenda Dsquared2.

Grubnić je već ranije na društvenim mrežama objavio fotografije s vlasnicima modne kuće Dsquared2, Deanom i Danom Catenom kada su zajedno uživali na grčkom otoku Mikonosu.

Stilist je pozirao s jednim od braće ispred jednog zagrebačkog hotela, a obojica su odabrali crne odjevne kombinacije. Marko je odabrao Givenchy čizme, Burberry kaput i torbicu, a cijelu kombinaciju upotpunio je crnim sunčanim naočalama.

-Ljubav, smijeh i prijatelji su uvijek dobrodošli u moj grad. Lijepo je što si pored mene- napisao je Grubnić uz fotografiju, a ubrzo su se javili pratitelji. "Ljubomoran sam", "Uvijek top", "Moji najdraži na istoj fotografiji", "Divni", pisali su pratitelji dok su neki ostavili emotikone srca.

Inače, Dean i Dan Caten Kanađani talijanskog podrijetla. Nakon ljetnog tečaja u Parsons School of Design u New Yorku zaposlili su se u Versaceu, a potom i u Dieselu. Upravo im je Diesel pomogao da pokrenu vlastiti modni brend Dsquared2 prepoznatljivu po urbanom dizajnu i prepoznatljivom javorovom listu koji obožavaju brojne svjetske zvijezde poput Madonne, Rihanne, Cristiana Ronalda i brojnih drugih.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije