Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedio u 2. sezoni

Sjećate li se njega? Pobjednik Big Brothera privlačio poglede u Rovinju, evo kako danas izgleda

05.03.2010., Zagreb - Bivsi pobjednik Big Brothera, Hamdija Seferovic.
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/9
17.08.2021.
u 11:34

Inače, Hamdija u Rovinju vodi i svoj butik, stoga ne čudi da ljetne dane provodi upravo tamo

Pobjednik 2. sezone Big Brothera Hamdija Seferović (43) ostao je zapamćen kao jedan od najpamtljivijih pobjednika tog poznatog showa, a iako se u javnosti ne pojavljuje često, spremno je pozirao fotografima Pixsella koji su ga uhvatili u Rovinju na vožnji romobilom. 

16.08.2021.., Rovinj- Hamdija Seferovic (41), pobjednik druge sezone reality showa "Big Brother" uziva u ljetu, moru, unucici Ajlin te vodjenu butika u centru Rovinja. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Inače, Hamdija u Rovinju vodi i svoj butik, stoga ne čudi da ljetne dane provodi upravo tamo.

16.08.2021.., Rovinj- Hamdija Seferovic (41), pobjednik druge sezone reality showa "Big Brother" uziva u ljetu, moru, unucici Ajlin te vodjenu butika u centru Rovinja. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Podsjetimo, početkom godine nakon mnogo vremena progovorio je za medije i otkrio kako sada izgleda njegov život, ali i koliko se promijenio u proteklih 15 godina otkada je pobijedio u Big Brotheru.

"Otišao san, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milijun kuna, a ujedno i stvaram nešto u životu, za što mislim da je jako pametno uložen novac", kazao je Seferović za RTL Exkluziv. Živi u Zagrebu sa suprugom Alisom s kojom je već 23 godine u braku i s 19-godišnjim sinom Lorensom.

Prvi put pred kamerama otkrio je i kako izgleda njegov luksuzan dom i otkrio kako se najbolje i najčešće opušta u svom kutku uz palme.

– Dobro došli u moje tajne odaje. Prije sedam godina ovo sam odlučio napraviti zato što je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam ga zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojima sam svakodnevno – ispričao je Hamdija.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 13

Avatar rondo
rondo
12:05 17.08.2021.

Butik? Krpe iz Turske. :-)

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
14:19 17.08.2021.

Izgleda kulturno, kao prosječan Talijan.

LI
LijeviDesničar
15:09 17.08.2021.

Svaki cigo svoga konja hvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije