Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMAN GOSPODIN

Sir Rod stiže u pratnji prelijepe supruge Penny i ne traži puno

Rod Stewart
Foto: Promo
1/6
30.01.2018.
u 08:19

Rod Stewart nastupit će u petak, 2. veljače, u zagrebačkoja AReni, a organizator najavljuje pravi glazbeni spektakl

Samo nekoliko dana ostalo je do velikog koncerta koji će 2. veljače glazbena legenda Rod Stewart održati u Areni Zagreb. Poznatom umjetniku ovo je prvi nastup kojim će se predstaviti hrvatskoj publici koja godinama čeka njegov dolazak i da uživo pjevaju i plešu uz njegove brojne hitove poput ‘Maggie May’, ‘You’re In My Heart’, ‘I Don’t Want To Tall Abou It’, ‘Young Turks’, ‘ The First Cut Is The Deepest’...

Očekuje se spektakl

Kao jedan od najpoznatijih svjetskih pjevača 73-godišnji Rod i njegova ekipa imaju i neke zahtjeve, no organizatori ovog glazbenog spektakla ističu da su oni izuzetno skromni – među najvećim je zahtjevima 300 kilograma leda, zalihe posebne mineralne vode sobne temperature te udoban kauč koji će biti smješten u backstageu.

– Od prvog sastanka s menadžmentom bili smo pripravni na listu posebnih želja i zahtjeva kakve nam često uručuju zvijezde koje ugošćujemo, no Sir Rod se pokazao kao uistinu skroman i jednostavan čovjek. Najviše nas je iznenadila produkcija, koja će u Zagreb stići s čak 13 tegljača opreme za koncert. Ipak, spremni smo na sve i radujemo se skorašnjem spektaklu – poručio je direktor Star Produkcije Alen Ključe.

Noću rocker, danju nježan otac

Rod dolazi s brojnom ekipom, a u pratnji će biti i njegova supruga, bivša manekenka Penny Lancaster u koju se zaljubio 1999., a prošlog ljeta proslavili su desetu obljetnicu sretnog braka. Od kada su započeli vezu, ona je velika podrška svom odabraniku, a nedavno je opisala kako izgleda njihov život.

– Ono što vidite nije uvijek što dobijete. Istina je da sam, unatoč svemu što ljudi mislili o nama, vrlo tradicionalna žena i Rod je vrlo tradicionalan muškarac. Da, on voli glamur i nema uobičajeni posao, ali kada se izostave koncerti i nastupi, najsretniji je kada su oko njega djeca. Kada se svi zajedno smijemo, zabavljamo i kada uz kamin gledamo neki dokumentarni film. Naš stil života je prekrasan. Imamo privatnog kuhara koji dolazi i kuha nam tri puta tjedno. Rod se uvijek sredi za te večere. Čak i ako ja želim sjesti za stol u trenirci, on je sređen kao za izlazak. Znam da sam ja dobila najboljeg Roda. Iako mi je zanimljivo slušati o njegovim divljim danima, znam da ne bismo opstali da smo tada bili u vezi – opisala je 46-godišnjakinja koja će uživati u Zagrebu, a to neće biti jedini posjet Lijepoj Našoj jer već planiraju novi posjet za nekoliko mjeseci. Naime, Rodov sin, uspješni hokejaš Liam Stewart u sretnoj je vezi s Nicole Artukovich, koja ima hrvatske korijene, te je mladi par već uživao na našoj obali, o čemu su svjedočile brojne fotografije na društvenim mrežama. Oboje su nahvalili ljepote naše zemlje te Rod i Penny, sa svojim sinovima Alastaireom i Aidenom te Liamom i Nicole na ljeto dolaze krstariti našom obalom, a uživanje u prirodnim ljepotama i odličnim kulinarskim specijalitetima samo će dodatno začiniti dobra glazba, možda baš i glazbenikov veliki hit “Sailing”.

Rod Stewart
1/6
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:15 30.01.2018.

Zakon lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije