Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brooklyn beckham

Sina Davida Beckama mnogi ismijavaju zbog toga što radi, a on je prošle godina zaradio vrtoglavi iznos

2nd Annual Academy Museum Gala
Foto: FS/NEWSCOM
1/24
04.03.2023.
u 08:00

Mladi Britanac od promocije brendova u prošloj godini zaradio je vrtoglavih pet milijuna funti, a čini se kako tvrtkama ne smetaju njegovi videji o kuhanju zbog kojih ga mnogi ismijavaju.

Najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham, Brooklyna Beckhama (23) mnogi pamte kao dječaka koji je krenuo očevim stopama. Naime, mladi Brooklyn jedno se vrijeme bavio nogometom, no brzo je odustao. U posljednje vrijeme medijske stupce i društvene mreže puni njegov kontroverzni brak, ali i posao kojim se danas bavi.

Brooklyn se prošle godine oženio glumicom Nicolom Peltz (28). Ceremonija je održana na obiteljskom imanju obitelji Peltz, s dovoljno mjesta za tri šatora na obali oceana. Proslavi su prisustvovale brojne poznate osobe kao što su Eva Longoria, Mel C, Serena i Venus Williams, Marc Anthony, Jordana Brewster i Gordon Ramsay. Američki mediji nakon vjenčanja javili su kako je Brooklyn nakon vjenčanja uzeo ženino prezime kao svoje srednje ime.

Par je prije braka potpisao predbračni ugovor, ali ne samo kako bi se zaštitilo bogatstvo slavnog nogometaša. Bogatstvo Brooklynovih roditelja procjenjuje se na 380 milijuna funti, ali je bogatstvo obitelji Peltz procijenjeno na 4 puta veću cifru. Njezin otac Nelson Peltz je američki financijer čije se bogatstvo, prema Forbesu, procjenjuje na 1.7 milijardi dolara. Na vjenčanje je navodno potrošeno čak 4 milijuna dolara.

Nakon vjenčanja počelo se govoriti i o nesuglasicama između obitelji. Navodno je izbila velika svađa između novopečenog bračnog para i dizajnerice Victorije Beckham. Nesuglasice između snahe i svekrve su počele uoči vjenčanja Brooklyna i Nicole koje se odvilo u travnju u SAD-u. Victoria je navodno htjela biti uključena u pripreme oko ovog glamuroznog vjenčanja i htjela je dizajnirati vjenčanicu za Nicole, ali to se nije dogodilo. Šuškanja oko razmirica u obitelji Beckham sve su glasnija u zadnje vrijeme pa je Nicole iskoristila priliku kada je njezin suprug dao intervju za novo izdanje časopisa Vanity Fair te je dala svoju verziju ove priče.

- Namjeravala sam i stvarno sam željela da Victoria dizajnira haljinu, a onda je nekoliko mjeseci prije Victoria shvatila da njezin atelje to ne može učiniti pa sam morala odabrati drugu haljinu. Nije rekla ne možeš ju nositi niti sam ja rekla da je ne želim nositi - izjavila je Nicole, koja dolazi iz bogate obitelji Peltz.

Beckhamovi nisu bili sretni kako se obitelj njihove snahe ophodila prema njima na vjenčanju, Navodno zamjeraju Peltzovima što im nisu osigurali mjesto za velikim stolom za kojim su sjedili mladenci i uži članovi obitelji Peltz. Victoria i David imali su dojam kako su ih isključili iz sinovog vjenčanja i osjećali su se kao uljezi u cijeloj ovoj priči i od tada su odnosi između Peltzovih i Beckhama zahladili. 

Uz ova šuškanja i pozornost koju imaju došlo je i do njegovih neuobičajenih objava na društvenim mrežama zbog čega su ga mnogi ismijavali. Naime, Brooklyn na Instagramu često objavljuje recepte, zbog čega je često na meti hejtera. Pratitelji tvrde da Brooklyn nema pojma o kuhanju, a komentari koje mu ostavljaju jasno pokazuju da mnogima nije drag i simpatičan. Ipak, njegovi prijatelji tvrde da vrlo dobro zarađuje od, čini se, neprihvaćenih i sramotnih videa o kuhanju.

Sve ove korake Brooklyn je odlučio iskoristiti te slijediti poduzetničke korake svojih roditelja, pa je prošlu godinu zaključio u velikom novčanom plusu. Mladi Britanac sigurno je koračao svojim putem u svijet biznisa i slave. Tako je Brooklyn postao jedna od najtraženijih mladih zvijezda te surađuje s poznatim svjetskim brendovima. Mladi Beckham ima ugovore s tvrtkama Tiffany & Co, Pepe Jeans i BMW. Od promocije brendova u prošloj godini zaradio je vrtoglavih pet milijuna funti. U proteklih 12 mjeseci Brooklyn je također surađivao s manjim brendovima: japanskim brendom sakea, WESAKE, čiji je suosnivač, rasvjetom Twinkly, fast food lancem Wendy's i Silk Nextmilk, tvrtkom koja proizvodi biljno mlijeko.

I njegovoj supruzi dobro ide, te ima ugovore s Hugo Bossom i talijanskom modnom markom GCDS Wear.

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:51 04.03.2023.

Bolje se roditi bez one stvari nego bez srece ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije