Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobri odnosi

Severina svekru čestitala rođendan: Hvala ti što si mi kao otac

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
07.10.2018.
u 16:13

Pjevačica je napisala kako najviše voli njegovo srce i zahvalila mu je što je njenom sinu Aleksandru djed kojeg on obožava.

Prije tjedan dana na jednoj internet stranici osvanula je nova serija eksplicitnih selfija za koje su mediji u Srbiji objavili da pripadaju pjevačici Severini.

Ona je nakon te objave otkazala koncert koji je imala zakazan za taj dan, malo se i povukla s društvenih mreža, ali brzo se vratila
poslovnim obvezama i prekinula je šutnju na društvenim mrežama.

Sinoć je nastupila u Zürichu, a danas je objavila na Instagramu rođendansku čestitku svom svekru Draganu Kojiću Kebi.

 

 

- Sveki moj, sretan ti rođendan, volin te do neba i nazad pa okolo i livo i desno, a najviše volin tvoje srce. Želim ti sve najlipše na 
svitu i hvala ti što si mi ka otac, a Aleksandru dida kojeg obožava... A to mora da je magija, Kebo - napisala je pjevačica Kebi.

Prije par dana on je njoj pružio podršku i na Instagramu je poručio Severini i sinu Igoru:

- Ne bojte se, Bog sve drži pod kontrolom. Uz ovo je dodao srca i slova S i I. Međutim, taj komentar poslije je izbrisan. 

Pogledajte kako Enio Dellavia i Ivan Buča komentiraju "slučaj" Severina

Komentara 17

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:45 07.10.2018.

Kad se upregnu ćale i sin 😘💋👌 nema da omaneš !

DU
Deleted user
17:28 07.10.2018.

Ko otac, a 16 god.stariji od nje...OK, kod nekih manjina je to normalna stvar. Ali prije bi rekao da bi se on drukčije sa njom družio nego negi kao sa kčeri, hehehe!

NA
narcis660
16:46 07.10.2018.

Ma.kakav otac????Ajme sramote pa izgleda kao da mu je partnerica a njih oboje toditelji malom Aci ovom njenom slinavcu....Ma ona je dno dna fuuuuuujjj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije