Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"MILIGRAM"

Severina pjeva na kompilacijskom albumu najvećih zvijezda Balkana

severina
Anto Magzan/Pixsell
09.12.2009.
u 12:44

Pjesme za album odabrao je jedan od najpoznatijih skladatelja na Balkanu Aleksandar Milić Mili koji je do sada pisao za Cecu i Lepu Brenu.

Pjevačica Severina jedna je od zvijezda koje pjevaju na kompilacijskom albumu “Miligram” koji je okupio najbolje izvođače s područja Balkana. Uz Severinu na albumu, koji izlazi sljedeći tjedan, pjevaju Željko Joksimović, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Tifa, Kaliopi, Milena Vučić, Emina Jehović, Alen Ademović i Saša Matić.

Pjesme za album napisao je jedan od najpoznatijih skladatelja na Balkanu Aleksandar Milić Mili koji je do sada pisao za Cecu i Lepu Brenu, a stihove pjesama potpisuje Marina Tucaković.

Severinina pjesma "Lola" moći će se od idućeg tjedna poslušati na stranici Severinina fan kluba, SeveFanClub. Snimila ju je u beogradskom studiju prije svoga koncerta u Areni Beograd u listopadu ove godine. Aleksandar Milić rekao je da je Seve usprkos brojnim probama koje je u to vrijeme imala fantastično otpjevala pjesmu koja govori o djevojci iz grada koja je donijela svojevrsne odluke u životu.

Pjevačica uskoro planira snimiti i videospot, a nije isključen ni zajednički koncert svih izvođača s albuma "Miligram" koji će se 15. prosinca naći samo na srpskom tržištu, a nakon toga i u Hrvatskoj i drugim zemljama s ovih prostora.

Posjetite blog službenog Severinina fan kluba na Večernjakovoj blogosferi!

 

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
14:47 09.12.2009.

Tko ce kome nego svoj svome.

DO
doktorica
17:06 09.12.2009.

Na stranu političke konotacije,ona je samo pjevačica koja ide tamo gdje se zaradi a ne da razmišlja kome će pjevati i sa kime.

MO
moriturite
13:51 09.12.2009.

Moš\' se misliti koja čast! Uz bok Ceci i Breni. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije