Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika turneja

Sanja Doležal: Vjerujem da će se vratiti zlatno doba Cibone

'25.01.2011., Oreskoviceva 3d, Zagreb - Pjevacica Sanja Dolezal. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
05.04.2011.
u 17:54

Sanja je otkrila da glavni tekstopisac Rajko Dujmić marljivo radi na novim tekstovima pjesama, u čemu mu pomažu i mnogobrojni obožavatelji na Facebooku, koji šalju svoje tekstove.

Glazbene legende Novi fosili 12. svibnja počet će svoju glazbenu turneju koncertom u zagrebačkoj Ciboni, a ona će se nastaviti i diljem Hrvatske. Koncerte će održati i u Skoplju, Subotici, Novom Sadu, ljeto će također biti radno, a jesen je rezervirana za Slavoniju. Početak turneje u Ciboni nije nikakvo iznenađenje.

– Javno podupiremo košarkaški klub Cibonu te sport općenito, vjerujemo da će se doba hrvatske košarke vratiti, zato pozivamo sve Zagrepčane da nam se pridruže i podupru Cibonu – izjavila je pjevačica Sanja Doležal.

Također je otkrila da će se dio novčanih sredstava turneje iskoristiti za stipendiranje školske godine jednog mladog talentiranog glazbenika, čiji identitet nije htjela otkriti. Sanja je nadodala da glavni tekstopisac Rajko Dujmić marljivo radi na novim tekstovima pjesama, u čemu mu pomažu i mnogobrojni obožavatelji na Facebooku, koji šalju svoje tekstove. Novi fosili krenuli su doista radno, s dobrom namjerom i pozitivnim stavom:

– Možemo vam ponuditi samo dobru emociju i zabavu, nadamo se da će nam se pridružiti stara i nova publika, da ćemo svi zajedno zapjevati za dobra stara vremena – završila je Sanja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Shogun
Shogun
19:29 05.04.2011.

Sanjice pozlatile ti se riječi za Cibonu,dok Novim Fosilima želim još puno pjesama i koncerta pozzzzz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije