Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji uz najbolje

Predivna Sandra Perković blista uz otmjenog Marija Možnika

sandra perković
Foto: Goran Matijašec
1/12
20.10.2015.
u 10:47

Aktualna olimpijska pobjednica Sandra Perković i gimnastičar Marijo Možnik novi su ambasadori brenda TAG Heuer

Sandra Perković, aktualna olimpijska pobjednica, europska prvakinja i svjetska viceprvakinja u bacanju diska, te gimnastičar Marijo Možnik, aktualni europski prvak, te brončani na zadnjem svjetskom prvenstvu u natjecanju na prečama, postali su novi TAG Heuer ambasadori za Hrvatsku.

Glavni slogan TAG Heuera koji glasi #DontCrackUnderPressure odražava i filozofiju ovo dvoje vrhunskih sportaša koji se ne slamaju pred pritiskom tijekom njihovih natjecanja. Mario se proteklih tjedana intenzivno pripremao za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje se od 23. listopada održava u škotskom Glasgowu, dok se Sandra priprema za nadolazeću sezonu. Natjecanje na Olimpijskim igrama, iduće godine, ovo dvoje sportaša odbrojavat će uz TAG Heuer satove koji pomiču granice luksuza. 

TAG Heuer je trenutno jedan od rijetkih svjetskih brendova satova prihvaćen u četiri različita svijeta: umjetnosti, lifestyleu, sportu i švicarskoj tradiciji i stručnosti.

>>Profinjena Severina promovirala luksuzni brand čije je zaštitno lice

>>Cara Delevingne, Fernandno Alonso i Christiano Ronaldo organizirali party uoči utrke Formule 1 u Monacu

Komentara 1

GR
grodar
14:18 22.10.2015.

Umisljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije