Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao i sharapova, ronaldo...

Profinjena Severina promovirala luksuzni brand čije je zaštitno lice

severina
Foto: PR FOTO
1/13
09.01.2015.
u 15:47

Dugogodišnje regionalno zaštitno lice poznate švicarske urarske kompanije TAG Heuer, Severina u zagrebačkom Mamić shopu u Gajevoj prva je isprobala najnovije modele iz linije Aquaracer i Formule 1 koji su u prodaji i na hrvatskom tržištu

Dugogodišnje regionalno zaštitno lice poznate švicarske urarske kompanije TAG Heuer, Severina u zagrebačkom Mamić shopu u Gajevoj prva je isprobala najnovije modele iz linije Aquaracer i Formule 1  koji su u prodaji i na hrvatskom tržištu. Severinina profinjenost i švicarska preciznost na najbolji mogući način su spojila ova dva imena te tako na najbolji mogući način nastavila ovu uspješnu suradnju. Među slavnim ambasadorima branda u svijetu osim naše Severine su i nogometaš Christiano Ronaldo, tenisačica Maria Sharapova te model Cara Delevingne.

Predstavljanju novih modela iz ove dvije linije luksuznog švicarskog urarskog branda poželjeli su pogledati i brojne druge poznate osobe poput vratara KHL Medveščaka Mark Owuya, glumice Marija Borić i Ana Begić Tahiri te opernog pjevača Ronalda Brausa.

>>Severina s nećakinjom uživala na Sljemenu

>>Crna labudica Severina pokazala guzu pa 'zapalila' klub Revelin

Komentara 15

KS
karlos_srb
00:12 10.01.2015.

Dno dna od zene

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:01 09.01.2015.

Pa evo.... Uplaših se kako će biti vec drugi dan da niste nista o njoj pisali...

RI
ribar110
16:14 09.01.2015.

gore ne moze suceljavanje na tv i novi clanak od kavanske pjevacice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije