Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema popuštanja

Sandra Bagarić tuži HNK Osijek i traži 62.271 kn honorara

sandra bagaric
Marko Lukunic/PIXSELL
26.02.2010.
u 18:35

Za predstavu je Sandru angažirao tadašnji intendant Vlaho Ljutić, a novi intendant Božidar Šnajder tvrdi kako je sa Sandrom pokušao dogovoriti nešto manji honorar zbog neuspjeha projekta.

Operetna pjevačica Sandra Bagarić tužit će HNK Osijek jer joj nisu isplatili 62.271 kunu honorara za komediju “Theaterdirekt iliti Hrvatsko kazališno čudo”.

Za predstavu je Sandru angažirao tadašnji intendant Vlaho Ljutić, a novi intendant Božidar Šnajder tvrdi kako je sa Sandrom pokušao dogovoriti nešto manji honorar zbog neuspjeha projekta. No Bagarić je navodno spremna samo na isplatu na rate, ali ne i na manji iznos.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:24 27.02.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=MKl56BIFYbQ

OB
-obrisani-
02:12 27.02.2010.

Možete li ignorirati tu priglupu iritantnu koketu (prema vlastitoj izjavi !), naročito ako mislte biti ozbiljni medij ? P.S. Mogli ste staviti njenu sliku sa inauguracije ovoga novog da se vidi šeširić koji je kupila u Bruxellesu (opet prema vlastitoj izjavi !).

Avatar Glina74
Glina74
08:35 27.02.2010.

Hoče li platiti porez,mirovinski i socijalno i neka si onda kupuje šeširiče po Briselu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije