Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Rod Stewart otkrio tajnu koju je čuvao punih 26 godina

Rod Stewart
Foto: Profimedia
1/3
14.11.2019.
u 09:38

– Zakačio sam se za američku željeznicu zbog toga što sam tamo živio kad je stvoren nacrt. Pogledao bih kroz prozor i bio je tamo. Uz dvije vrlo uslužne prodavaonice koje su prodavale modele američkih željeznica u blizini Los Angelesa, što sam drugo mogao kupovati? – kazao je Stewart

Pjevač Rod Stewart (74) u intervjuu za časopis Railway Modeller podijelio je s javnosti svoj hobi. Predstavio je golemi, nevjerojatno detaljan model željezničkog grada koji su on i njegovi prijatelji radili 26 godina.

Pjevač je pokazao britanskom časopisu za hobije svoj grad inspiriran Philadelphijom iz 1940-ih, čija je izgradnja započeta na tavanu njegova doma u Los Angelesu 1993.

– Zakačio sam se za američku željeznicu zbog toga što sam tamo živio kad je stvoren nacrt. Pogledao bih kroz prozor i bio je tamo. Uz dvije vrlo uslužne prodavaonice koje su prodavale modele američkih željeznica u blizini Los Angelesa – što sam drugo mogao kupovati? – kazao je Stewart.i dodao da ga je inspirirala knjiga o Georgeu Selliosu, poznatom američkom tvorcu modela željeznice.

– Njegov rad bio je fascinantan. Predanost detaljima nevjerojatna je. Moramo to napraviti, rekao sam – kazao je Stewart. 

Stewartov interes za prave modele željeznice započeo je u djetinjstvu dok je živio na sjeveru Londona te putovao na odmor s roditeljima u obalni grad Bognor Regis. Tamo je vidio u izlogu model željeznice koji ga je osvojio. To je poželio za rođendan, no otac mu je umjesto toga kupio gitaru.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Diesel
10:06 14.11.2019.

King Rod, a very funny guy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije