Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOSTVARENA ŽELJA

Robbie Williams želi što prije postati otac

robbie williams
pixsell
08.07.2011.
u 19:25

Britanski je pjevač otkrio kako supruga i on planiraju što prije imati djecu. Williams je također izjavio kako je spreman za novu seriju tetovaža, koje obožava.

Tridesetsedmogodišnji Britanac izjavio je kako mu je želja da što prije postane otac.

- Sve ove godine nisam o tome razmišljao jer mi je karijera bila na prvom mjestu, ali od kad smo supruga Ayda i ja u braku, ne mogu dočekati da postanemo roditelji - ushićeno je rekao Williams koji inače ima ozbiljnih problema s tremom prije nastupa. Pjevač je ispričao je anegdotu koja mu je otvorila oči.
- Kada smo supruga i ja dolazili na nova mjesta, ljudi bi nas uvijek zvali na druženje, ali ja sam uvijek želio biti samo u krugu poznatih i bliskih te sam se povukao. Tada sam prvi put pomislio kako ne želim da i moja djeca budu nedruštvena i odlučio se upustiti među nove ljude - priznaje Britanac.

Inače veliki ljubitelj tetovaža, Williams je najavio kako već razmišlja koje će dijelove svoga tijela još dati ukrasiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije