Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u šetnji

Rijetko je viđamo u ovakvom izdanju: Sandra Bagarić pozirala bez trunke šminke

Zagreb: U NSK svečano otvarena 18. međunarodna izložba inovacija ARCA
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
29.11.2020.
u 17:00

Pratiteljima se javila na društvenim mrežama fotografijom iz Maksimira.

Iako slavne osobe rijetko izlaze bez trunke šminke na licu, čini se da hrvatska operna pjevačica Sandra Bagarić s tim nema problema.

Pratiteljima se javila na društvenim mrežama fotografijom iz Maksimira. Naime, u ležernoj šetnji odlučila se fotografirati i pozvati sve da izađu u prirodu.

Foto: Daniel Pavlić

Pjevačicu nismo navikli često viđati u ovom izdanju budući da je na koncertnim predstavama uvijek lijepo dotjerana. Ranije je izjavila da je najsretnija kad nakon predstave skine šminku, odjene svilenu pidžamu i uvuče se u plahte koji mirišu po omekšivaču. Također, otkrila je jednom prilikom da obožava crveni ruž i crveni lak za nokte.

Ključne riječi

Komentara 3

AE
Aedes2017
17:34 29.11.2020.

Nema šminke.. no botoxa.. ajme majko !

MA
mare0801
17:39 29.11.2020.

prvo, ovdje ima sminke, ali zna se njom služiti, super izgleda.

ML
mladen6
20:17 29.11.2020.

o kako je dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije