Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljena

Remi ponovno ljubi! Nakon prekida s našim glazbenikom utjehu našla u Beograđaninu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
11.07.2020.
u 16:57

Njezino srce osvojio je misteriozni Beograđanin zbog kojeg Remi u posljednje vrijeme živi na relaciji Zagreb-Beograd.

Iako u javnosti ne želi pričati o svom ljubavnom životu čini se kako se Mireli Priselac Remi ponovno sreća osmjehnula na tom planu. Iz gradskih kuloara može se čuti kako je pjevačica grupe Elemental već neko vrijeme zaljubljena. Njezino srce osvojio je misteriozni Beograđanin zbog kojeg Remi u posljednje vrijeme živi na relaciji Zagreb-Beograd.

1/1

Njezina zadnja poznata veza bila je s glumcem i glazbenikom Filipom Riđičkim. Prvi put zajedno su snimljeni krajem 2017. godine u Lisinskom na proslavi 25. godišnjice Hrvatske glazbene unije kada je Mirela , kao predsjednica Glavnog odbora HGU-a, vodila program i nastupala sa svojim bendom Elemental, a glumac Filip Riđički bio joj je tada pratnja. Veza nije dugo potrajala, a prije Filipa Mirela je bila u dvogodišnjem braku s umjetnikom Mirom Perkovićem.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Jopa
Jopa
19:04 11.07.2020.

Nije prva... ;-)

AM
amaravic
08:26 12.07.2020.

Kod kuce su potroseni svi resursi

SU
Sunce3
23:44 11.07.2020.

Sunce naše, prelijepa si.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije