Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rokerska 'rasturačina'

Queens of The Stone Age oduševili Zagreb!

queens of stone age
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/11
11.06.2014.
u 08:46

Pred prepunim dvorištem Zagrebačkog velesajma, američki bend Queens of The Stone Age održao je žestok koncert

Pred prepunim dvorištem Zagrebačkog velesajma, američki bend Queens of The Stone Age održao je žestok koncert. Američki rokeri, kojima je ovo drugo gostovanje u Zagrebu, brojne obožavatelje nisu razočarali te su im priredili pravi show.

Kao predgrupa QOTSA, nastupili su bendovi Erotic Biljan and his Heretics te punkerice Punčke koje su u gotovo 45-minutnom nastupu zagrijale mnogobrojne uoči početka jednog od najočekivanijih koncerata godine.

Omiljeni stoneri na stage su izašli oko 21.30 sati i u gotovo dvosatnoj svirki oduševili nekoliko tisuća posjetitelja koji su podjednakim entuzijazmom uživali u hitovima sa svih albuma. Uključuje to i posljednji ''...Like Clockwork'' s kojeg je QOTSA izvela nekoliko pjesama na koje je publika jednako dobro reagirala kao i na svima dobro poznate hitve ''No One Knows'', ''Sick, Sick, Sick'', ''Go With The Flow'', ''In My Head'', ''Little Sister'', ''You Think I Ain't Worth a Dollar, But I Feel Like a Millionare''...

Spektakl je završio 15-minutnim bisom kojim su Josh i ekipa pokazali da su i dalje u stvaralačkom i naponu kreativne snage te da kvaliteta i žestina QOTSA vremenom ne blijedi. Naprotiv, zadržali su energičnost kojom lako mogu posramiti mnogobrojne daleko mlađe bendove koji tek traže svoje mjesto pod suncem.

>>QOTSA danas streamaju novi album na iTunese

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije