Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U PROŠLOST

Prepoznajete li ih? Ova je ekipa početkom 90-ih vladala hrvatskom glazbenom scenom

Ekipa se dobro zabavljala u Crikvenici
Foto: Facebook
1/4
25.11.2019.
u 22:14

Počeci ET-ja, s cijelom ekipom iz Jadranova, "the kingom" Dinom Dvornikom i njegovom Danijelom u Phoenixu u Crikvi, gdje sam ljetovao cijelo djetinjstvo, pa kroz mladost i s guštom se vraćao - napisao je D'Knock

Grupa ET i Dino Dvornik vladali su hrvatskom glazbenom scenom početkom 90-ih godina prošlog stoljeća.

Među glazbenicima nije vladala konkurencija, nego su zajedno izlazili i dobro se provodili. Darko Juranović D'Knock na to je podsjetio na svojoj službenoj stranici na Facebooku, na kojoj je objavio fotografiju iz izlaska u Crikvenici. U ekipi su uz njega i Boytronic, njegov kolega iz grupe ET, te Dino i Danijela Dvornik.

- Kakav EPIC THROWBACK... definitivno jedan od dražih ikad. Počeci ET-ja, s cijelom ekipom iz Jadranova, "the kingom" Dinom Dvornikom i njegovom Danijelom u Phoenixu u Crikvi, gdje sam ljetovao cijelo djetinjstvo, pa kroz mladost i s guštom se vraćao... predobra vremena. Phoenix, Flash... kakvi partyji. Ne mogu vjerovati koliko se Crikva promijenila od onda, i da smo tu proveli najluđe dane mladosti - napisao je D'Knock uz fotografiju. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nlnja
Nlnja
22:44 25.11.2019.

teški šund...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije