Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pije se sake

Poznati isprobali prvi 'take away' sushi u Hrvatskoj!

sushi
Foto: ''
1/9
05.12.2013.
u 14:43

U mjesecu Fuliranja kod Uspinjače u zagrebačkoj Tomićevoj ulici sinoć je predstavljen Binimoto Sushi, gastronomski simbol Japana, delicija koju mnogi smatraju najzdravijim fast foodom na svijetu.

Binimoto Sushi sinoć je na Fuliranju kod Uspinjače ugostio brojne obožavatelje japanskog sushija uz koji se služio sake, nacionalno japansko piće od riže koje se u Japanu pije više od 2000 godina, te  japansko pivo, najpopularnije alkoholno piće te otočne zemlje.

Vrlo skoro Binimoto Sushi predstavit će se u punom sjaju i na dvije zagrebačke lokacije: na Radničkoj cesti i u Teslinoj ulici, kao prvi hrvatski lanac take away sushija. Japanski zalogaji, iz dana u dan sve popularnija vrsta hrane na cijelome svijetu, bit će dostupni po pristupačnim cijenama i moći će se naručivati i dostavom.

Da je riječ o ukusnom sushiju iznimne kvalitete, uvjerili su se brojni obožavatelji japanske kuhinje koje ni niske zagrebačke temperature nisu spriječile da večer provedu družeći se uz Binimoto Sushi. U japanskom specijalitetu i sakeu uživali su glumci Rene Bitorajac, Janko Popović Volarić i Mia Begović, odvjetnik Zvonimir Hodak, dizajnerica i pjevačica Matija Vuica, bivša manekenka Tatjana Dragović, suvlasnice hrvatskog modnog portala Büro 24/7 Mirela Srna i Iva Balaban, najbolji MMA borac Igor Pokrajac, raper Marin Ivanović Stoka, Azer Berber, Sarah Josipović i mnogi drugi. Iza projekta Binimoto Sushi stoje provjereno uspješni mladi poduzetnici Davor Bienenfeld, Igor Čimbur i Anđela Kotlar.

>>Na izboru modela godine sve oči bile su uprte u – Martinu Vrbos i Mineu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije