Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao je na večeru

Poznata manekenka odbila nemoralnu ponudu arapskog princa od milijun funti

claudia schiffer
Foto: Andreas Gebert/DPA/Pixsell
1/4
28.02.2014.
u 11:21

Ponuda koju je dobila podsjeća na film iz 1993. godine "Nemoralna ponuda", u kojoj milijarder kojeg glumi Robert Redford ponudi liku Demi Moore milijun dolara da s njim provede večer

Supermodeli vjerojatno neprestano dobivaju ljubavne ponude, no problem je koju odabrati.

Claudia Schiffer, jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, znala je što napraviti s jednom od njih – odbiti je.

Njemačka manekenka otkrila je da je odbila nemoralnu ponudu od milijun funti kada ju je neimenovani arapski princ poželio odvesti na večeru.

– Najčudniju ponudu koju sam dobila tijekom svoje karijere uputio mi je jedan arapski princ. Htio je otići sa mnom na večeru i platio bi mi milijun funti. Ja sam odbila, no neke su je druge manekenke prihvatile – prisjetila se 43-godišnja Claudia.

Ponuda koju je dobila podsjeća na film iz 1993. godine "Nemoralna ponuda", u kojoj milijarder kojeg glumi Robert Redford ponudi liku koji je utjelovila Demi Moore milijun dolara da s njim provede večer.

>>Palile su i žarile '90-ih – evo koju su proglasili najseksi ženom!

>>Prelijepa Claudia Schiffer u 41. godini svijet ostavlja bez daha

Foto: BigPictures/PIXSELL

Komentara 9

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
14:32 28.02.2014.

Znala je Claudia da bi morala posle večere još obaviti i pozabaviti svog mecena i nije htjela da radi toga posle fine večera povrača po njemu.

DU
Deleted user
12:39 28.02.2014.

Diže si cijenu.

DO
doktorica
12:00 28.02.2014.

baš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije