Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovisna o plastičnim operacijama

Potrošila 1,7 milijuna kn da bi sličila na Jennifer Lopez i Kim Kardashian

Star Delguidice
Foto: Facebook
1/4
27.10.2017.
u 22:36

Star Delguidice, pravog imena Stacey, imala je četiri operacije nosa, četiri operacije grudi, pet liposukcija i tri operacije vagine

Dvadesetosmogodišnja Britanka Star Delguidice potrošila je dosad 200.000 funti (1,7 milijuna kuna) na plastičnu kirurgiju i planira potrošiti još 170 tisuća kuna na rekonstrukciju stražnjice.

Foto: Facebook/ Naš potok

U pokušaju da izgleda kao Jennifer Lopez, Star je već imala četiri operacije nosa, četiri operacije grudi, pet liposukcija i tri operacije vagine. Djevojka pravog imena Stacey, prvu operaciju imala je kao sedamnaestogodišnjakinja i priznaje da je ovisna o odlasku pod nož.

U početku je željela izgledati poput barbike, ali sad se nada da će joj nova operacija, koju naziva božićnim poklonom samoj sebi, pomoći da bude sličnija Kim Kardashian. Prva operacija bila je bijeg od burnog djetinjstva, zbog čega su je roditelji izbacili iz kuće. Nakon tri operacije grudi podvrgnula se operaciji od 17 tisuća kuna kako bi smanjila veličinu bradavica, a kako bi izgledala mlađe, uklonila je dio kože oko očiju što ju je koštalo dodatnih 50 tisuća kuna.

Komentara 1

PA
Pajkoslava2
23:14 27.10.2017.

Ne znam sto reći! Zar nema oko sebe nekog normalnog da joj kaze da uopće nije lijepa i da je luda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije