Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoloženi

Poslušajte kako Đoković sa suprugom pjeva Olivera: Pokrijte uši

Foto: IPA/PIXSELL
1/4
29.08.2018.
u 15:25

Nismo najbolji u ovome, ali smo se zabavili pokušavajući pjevati. Ovo je jedna od nama najdražih pjesama, napisao je Novak uz video.

Kako to izgleda kad se opusti i zapjeva sa suprugom Jelenom, tenisač Novak Đoković podijelio je s obožavateljima na Facebooku. Par je zajedno zapjevao "Trag u beskraju" Olivera Dragojevića, a u ovako opuštenom i intimnom ozračju ovaj poznati par rijetko se viđa.

- Nakon dugog, ali uspješnog dana, nema boljeg načina za opuštanje nego malo zapjevati s mojom ljubavi. Nismo najbolji u ovome, ali smo se zabavili pokušavajući pjevati. Ovo je jedna od nama najdražih pjesama - napisao je u uvodu za ovaj video Novak i ostatak teksta posvetio je Oliveru Dragojeviću.

 

 

- Ostavio je trag u beskraju, a mi sa svakom njegovom pjesmom koju pjevamo činimo taj trag u beskraju bogatijim - napisao je i upozorio sve da pokriju uši dok slušaju njega i suprugu kako pjevaju. 

- Bolji si tenisač nego pjevač. Uživaj u ovom trenutku, ali radije se drži tenisa. Drži se ti reketa zemljače, nećeš se ti od pjevanja kruha najesti - poručio mu je dio obožavatelja, a drugi dio je zaključio kako su on i supruga preslatki u ovom videu. 

VIDEO Izabrali smo deset najseksi Hrvata

Komentara 16

DU
Deleted user
19:46 29.08.2018.

Bratstvo-jedinstvo 100 i neki puta, u režiji večernjeg.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:05 29.08.2018.

Fino je vidjeti sretne ljude.

KO
kodifan
19:05 29.08.2018.

bravo Nole ...čovik si i po...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije