Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osiguravajuća tvrtka

Pogledajte bizarnu reklamu koju je Melania snimila 2005. godine

Melania Trump
Foto: Joshua Roberts/REUTERS/PIXSELL
1/9
20.06.2018.
u 15:25

Prije 13 godina snimila je reklamu u kojoj se pretvara u patku,a riječ je o reklami za jednu osiguravajuću tvrtku kojoj je patka zaštitni znak.

Melania Trump sada je prva dama Amerike i dok traje mandat njenog supruga Donalda ne smije se pojavljivati u reklamnim kampanjama koje je prije često snimala, a jedna reklama je posebno zanimljiva i pomalo bizarna.

Prije 13 godina snimila je reklamu u kojoj se pretvara u patku,a riječ je o reklami za jednu osiguravajuću tvrtku kojoj je patka zaštitni znak.

 U videu reklame za Aflac patka i Melanija zamijene uloge i tako se Melania budi i pretvorena je u patku. Spot je privukao pažnju tada, a otkako je Melania postala prva dama ova reklama je još gledanija. 

Predsjednik Alfaca je nedavno imao sastanak s Donaldom Trumpom, a Trump se tada prisjetio kako je ova tvrtka angažirala njegovu suprugu za njihovu kampanju i ocijenio je kako je to bila jako uspješna kampanja. 

Melania Trump
1/9

Komentara 15

PO
pogledudaljinu
15:45 20.06.2018.

Melanija je imala samo jedan zadatak u zivotu od kako je upoznala Trumpa, brojati kalorije i smjeskati se. Sve sto je postigla u zivotu moze zahvaliti samo njemu.

Avatar vidikurza
vidikurza
15:33 20.06.2018.

Melanija i patka. Na svašta me asocira.

IL
ildefonsa
15:38 20.06.2018.

Dok je Melania glumila patku Michelle Obama je studirala pravo na Princetonu i Harvardu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije