Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prošlo je 46. godina

Susret u Zagrebu: Evo tko je fatalna crna žena iz Kićina hita

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
19.06.2018.
u 20:18

Zgodna crnka koja je davnih 70-ih osvojila srce našeg legendarnog pjevača zove se Mirjana Antonović

Fatalna crnka u koju se Kićo Slabinac zaljubio prije 46 godina zaslužna je za njegov veliki hit "Zbog jedne divne crne žene".

- U New Yorku sam upoznao prekrasnu ženu, podrijetlom Hercegovku. Sjedila je u Cadillacu, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled.  Imao sam velike planove, čak sam i apartman kupio u Astoriji. Znala je da je “Zbog jedne divne crne žene” njoj napisana.  Na koncertima bih je posjeo u prvi red, stao ispred nje i pjevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Vjerovao sam da će trajati vječno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Mislila je da će me samo tako  preboljeti, no čuo sam da do danas nije. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena. Kad smo se rastajali, rekao sam:  “Odlazim mirne savjesti, a bojim se da ti od svoje nećeš pobjeći do groba” - ispričao je prije nekoliko godina Kićo Slabinac u intervju za Večernji list.

Zgodna crnka koja je davnih 70-ih osvojila srce našeg legendarnog pjevača zove se Mirjana Antonović i s Kićom se susrela u Zagrebu te je zajedničke fotografije objavila na svom Facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 

Pjevač je svoju bivšu ljubav i njenu prijateljicu odveo na sladoled, a obožavatelje su razgalile fotografije njihovog druženja. 

 

Komentara 61

DI
Diesel
21:11 19.06.2018.

Pa dobro, i Kico je u to vrijeme bio frajer deluxe, ni njemu nije nista failo. Kico je bio nas Elvis.

Avatar pendreck
pendreck
21:46 19.06.2018.

baba je prava gilf...dobro se drzi

Avatar pendreck
pendreck
21:45 19.06.2018.

Kico , malo manje cvaraka, kulena, slatkisa.... i mozda pive... jedno 20 kg manje i macke opet grizu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije