Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa mama

Paola je dobra beba, čini mi se da je to naslijedila od mene!

Antonija Stupar Jurkin
Marko Lukunić/PIxsell
06.04.2011.
u 19:28

Lijepa voditeljica RTL Televizije se nakon porođaja bez vježbanja vratila u formu

– Jedva sam dočekala da se H&M-ova trgovina otvori i u Zagrebu! Sada više ne moram svako malo juriti u Maribor, kamo sam redovito odlazila u kupnju njihovih novih kolekcija. A posebno me raduje njihov dječji odjel, čije će kreacije nositi moja kćerkica Paola – euforično je prekjučer kazala RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Na otvorenje svoje omiljene destinacije za šoping došla je s prijateljicama Renatom Sopek i Vanjom Halilović, a dok je ona obavljala kupnju, njihovu dvomjesečnu kćerkicu čuvao je Antonijin suprug Ivan Jurkin.

– Paola je sjajno i baš smo prava skladna i sretna obitelj! Tata se odlično snašao u svojoj ulozi i pomaže mi u svemu – u čuvanju, prematanju pelena... – nahvalila je Antonija svojeg supruga i nastavila:

– Teško je reći na koga Paola fizički nalikuje jer se izgledom još nije sasvim formirala. Ali karakterno je jako dobra. Dakle, mogli bismo reći da je po tome na mamu! – simpatično je zaključila voditeljica i otkrila da joj posao nimalo ne nedostaje te da uživa na rodiljskom dopustu i ne planira se još neko vrijeme vratiti pred kamere.

Po Antonijinoj savršenoj liniji teško bi se moglo zaključiti da je nedavno rodila dijete pa je bilo nemoguće ne pitati je kako se uspjela u tako kratkom vremenu vratiti u top-formu.

– Kada kod kuće imate malu bebu, uopće nije teško stesati liniju. Čak ni ne vježbam, sve je otišlo samo od sebe – otkrila je 29-godišnja mama.

Antoniji i Ivanu Jurkinu Paola je prvo dijete. U braku su tri godine, a upoznali su se kada su oboje pohađali osmi razred osnovne škole i od tada su zajedno i vole se kao prvog dana.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:28 06.04.2011.

Ljudi božji ima li u Večernjem listu još lektora. Što je beba? Dojenče, lutka ili čak mladunac neke životinje. Ovakovi natpisi samo svjedoče o urednikovom siromaštvu duha i nebrizi za hrvatski jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije