Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA PLOČU

Oprah podržala Trumpa i razbjesnila javnost

Oprah Winfrey
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
14.11.2016.
u 10:32

– Duboko dišite, ima nade – napisala je uz zajedničku fotografiju Baracka Obame i Donalda Trumpa u Bijeloj kući. Uslijedili su brojni ogorčeni komentari glumaca i drugih poznatih osoba

Voditeljica Oprah Winfrey iznenadila je svoje pratitelje na Twitteru nakon što je javno podržala novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa. Ne bi to bilo ništa čudno da prije izbora nije podržavala Hillary Clinton.

– Duboko dišite, ima nade – napisala je uz zajedničku fotografiju Baracka Obame i Donalda Trumpa u Bijeloj kući. Uslijedili su brojni ogorčeni komentari glumaca i drugih poznatih osoba, koji nisu mogli vjerovati zašto je Oprah dala podršku Trumpu.

Udahni i zadrži dah

– Oprah, možeš duboko udahnuti i zadržati dah, dok se mi doslovno borimo za život – napisala je glumica Heather Matarazzo, inače poznata i kao borac za prava gay zajednice. Glumac Patton Oswalt napisao je kako je jako začuđen, a kritičar Scott Winsberg napisao je kako je dosad imao dobro mišljenje o Oprah.

Nakon bure napada Winfrey se pokušala opravdati da je u Trumpovim riječima osjetila kako Amerikanci imaju razloga za optimizam. – Možda sam u krivu, no u njegovu pobjedničkom govoru i u njegovu govoru tijela sam vidjela kako je "brata" ponizila reakcija svijeta – napisala je Winfrey.

>>Oprah Winfrey: Nije mi žao što nemam djecu, mrzila bi me

Komentara 1

PR
protuudar
11:31 14.11.2016.

Fakat ne kužim njen komentar! Ali vidim reakciju kakvu sam vidjela i kod nas poslije nekih nekih naših izbora. Hajka određenih grupacija koji su večinom i mediji ..ne kužim....kaj si izabereš to i imaš...pa nije novog predsjednika izabralo pet ljudi. Donald good luck!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije