Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata humanitarka

Oprah Winfrey: Nije mi žao što nemam djecu, mrzila bi me

'Oprah Winfrey at an Awards Gala at The United Nations. (NYC)Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/PIXSELL
12.12.2013.
u 09:43

Oprah Winfrey jedna je od najuspješnijih žena na svijetu. S poduzetnikom Stedmanom Grahamom u vezi je od 1986. godine, nikad se nije udavala i nema djecu

Oprah Winfrey jedna je od najuspješnijih žena na svijetu. S poduzetnikom Stedmanom Grahamom u vezi je od 1986. godine, nikad se nije udavala i nema djecu. Zbog toga ne žali jer je, kaže, uvjerena da bi je njezina djeca mrzila. Teško bi našla vremena za obitelj uz toliko uspješnu karijeru.

– Da sam imala djecu, mrzila bi me, rekla je za The Hollywood Reporter Oprah koja je odrasla u jako teškim uvjetima. Kraljica talk showa bila je jako siromašna, ali i seksualno zlostavljana. Ostala je tako trudna sa 14 godina, no bebu je izgubila. Djecu nikada nije pretjerano željela, željela je postići uspjeh, biti ženski Martin Luther King. Osim toga, veliki teret postao joj je i njezin novac.

– Kad ste najuspješniji čovjek u svojoj obitelji, svi vas doživljavaju kao banku, a vi sami morate shvatiti gdje su vam granice. Došla sam do toga da me nitko nikad nije pitao za manje od pet tisuća dolara. Osjećala sam pritisak jer sam znala da ne mogu lagati. Kupila sam više kuća i automobila nego što vi to možete zamisliti, otkrila je Oprah u intervjuu. Osim po svom uspjehu i zanimljivom životu, poznata je i po intenzivnom humanitarnom radu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aristarh
Aristarh
10:50 12.12.2013.

"Nije mi žao što nemam djecu, mrzila bi me" ........... Nisam se nadao da je ovako slaba na ovu temu. Ova bezvezna laž je razotkriva u njenoj patnji praznene samoče i bez djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije