Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladen Grdović

Opet mora na sud jer problem s alkoholizmom rješava sam

'15.12.2010., Zadar - Popularni zadarski pjevac Mladen Grdovic odlucio je stati na kraj bevandama nakon sto mu je oduzeta vozacka dozvola. Upisao se u teretanu te redovito i naporno vjezba. Photo: Fil
'Filip Brala/PIXSELL'
11.10.2011.
u 16:39

Pjevač nije sudu dostavio liječničku dokumentaciju, čime je prekršio uvjetnu kaznu, a supruga Brankica brani ga tvrdnjom da na liječenje ne ide jer ne pije cijelo ljeto.

Nakon što ga je supruga Brankica prijavila za obiteljsko nasilje, Mladen Grdović (53) lani je osuđen na uvjetnu kaznu od dvadeset dana zatvora s rokom kušnje od godinu dana, uz obvezno liječenje od alkoholizma.

Suđenje odgođeno

No kako im u međuvremenu nije dostavio nikakvu dokumentaciju da se liječi, Grdovića su ponovno pozvali na sud. U ponedjeljak se trebao pojaviti na zadarskom Prekršajnom sudu. Ipak, kako mu poziv za ročište nisu uručili na vrijeme, suđenje su morali odgoditi. I dok se ta zavrzlama odvija, Grdović je prije nekoliko dana s Duškom Lokinom otišao na turneju po Kanadi. A njegova ljutita supruga Brankica samo nam je kratko rekla da Mladen ne ide na liječenje jer ne pije cijelo ljeto. Jasmin Stavros, pak, s kojim je Zadranin snimio pjesmu "Alkohol", kaže da mu je Mladen Grdović rekao da neće ići na liječenje od ovisnosti o piću jer taj problem namjerava riješiti sam.

– Nedavno smo razgovarali o tome. Rekao mi je: "Ma kakvo liječenje, jesi li ti lud?! Sam ću to već riješiti. Kad sam slobodan i ne radim, imam pravo piti, kad nastupam, onda nikad ne pijem" – kaže Stavros. Dodao je i da Grdovića u potpunosti razumije jer je posao pjevača strašno stresan.

Brani ga i njegov odvjetnik

U obranu svojeg kolege dodao je i da je Grdović na njihovim nastupima pio samo vodu i kavu. U zadarskoj bolnici, na odjelu psihijatrije, gdje se Grdović prije dvije godine liječio od alkoholizma, također su nam potvrdili da se pjevač kod njih ne liječi. Grdovićev odvjetnik Drago Tolić kaže da pjevač i ne mora ići u bolnicu.

– Koliko znam, Mladen ide na kontrole k svome liječniku – kazao je pjevačev odvjetnik Drago Tolić.

Ključne riječi

Komentara 8

HA
handi
07:54 12.10.2011.

Šteta da ovakav odrastao čovjek nema pameti.Supruga na žalost nezna kako postupiti. Ako ima osiguranu egzistenciju najbolje je oštro prekinuti tu agoniju i mali od alkohola brzo će doći ksebi. Nema drugog rješenja. Koji joj je to život uz pijanog supruga, koji je još i zlostavlja. Mali od alkohola vidi da maltretiranje kod nje prolazi, pa se sve više ohrabruje.

MM
mad_max
08:20 12.10.2011.

pustite čovjeka nek pije...samo mu ne dat auto u ruke

Avatar Sor@n
Sor@n
23:09 11.10.2011.

Naravno da ne pije kad je dalmatinac. Tko je vidio pit usred lita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije