Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
delicija

Nives Ivanišević podijelila recept za palačinke koje sprema za svoju obitelj: Moji doma jako puno jedu

Zagreb: Slušatelji Narodnog radija izabrali pjesmu godine
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/9
20.01.2024.
u 09:30

Nives kaže kako te palačinke sprema za svoju obitelj, te da uvijek napravi više smjese jer kako naglašava - njeni doma puno jedu. Ivanišević je odgovarala na pitanja pratitelja, pa je jednoj od svojih pratiteljica otkrila koje sastojke koristi kako bi bile slasne i mekane.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević objavila je na Instagramu recept za američke palačinke. Nives kaže kako te palačinke sprema za svoju obitelj, te da uvijek napravi više smjese jer kako naglašava - njeni doma puno jedu. Ivanišević je odgovarala na pitanja pratitelja, pa je jednoj od svojih pratiteljica otkrila koje sastojke koristi kako bi bile slasne i mekane

200 g brašna
1 vrećica praška za pecivo
1 vanilin šećer
250 ml mlijeka
1 jaje
3 žlice otopljenog maslaca

Foto: Instagram

 

Inače, Nives je ranije objavila dirljivu fotografiju s pokojnom mamom Vesnom i napisala je: Nebo mi je dalo nevjerojatnu mamu i iako smo razdvojene, veza koju dijelimo živi dalje...Nedostaješ mi svaki dan. Supruga Gorana Ivaniševića objavila je fotografiju s mamom snimljenu na glavnom zagrebačkom trgu i prisjetila se lijepih trenutaka koje su provele zajedno. Za Nives je najteži period bio u ljeto 2020. godine kada joj je mama preminula nakon borbe s teškom bolesti. Nives se tada na Instagramu dirljivom porukom oprostila od svoje mame.

- Ima jedna žena... Koja nikad nikom ništa loše nije napravila. Koja je uvijek sve stavljala ispred sebe. Koja je bila podrška u svim trenucima i uvijek tražila ono dobro u ljudima, čak i kad nitko drugi to nije mogao vidjeti u njima. Borila se stalno za pravdu i za malog čovjeka, nije mogla podnijeti tuđu patnju i bol, radije bi to preuzela na sebe. A kao mama... Puna kuća smijeha, puna kuća sreće, stalna pažnja usmjerena na centar svijeta (mene i brata)", započela je Nives.  Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari. Zato glava gore, kao što bi ona to voljela i tražila od mene i ako me nešto naučila to je da budem jaka i kad se lomim. Sreću je uvijek tražila u malim stvarima i veselila se iskreno kao dijete. Sreća drugih njoj je bila lajtmotiv života. Hvala", napisala je Nives, a potom joj je zahvalila za sve.

- Hvala što si bila baš moja mama, što si baš moj život učinila takvim da ga nikad ne bih mijenjala ni s kim. Ti si sve. Kraljica, majka, žena uzor. I kako bi rekle sve ove jake koje volim i znam: Putuj Mamice! Volim te", napisala je i objavila fotografiju majke sa sinčićem Oliverom. Jednom prilikom je na Instagramu pisala i o svom iskustvu majčinstva. 

- Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu…tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan – odgovorila je Nives. Nives je sin Oliver prvo dijete, a dobila ga je sa suprugom Goranom Ivaniševićem, koji iz braka s Tatjanom Dragović ima dvoje djece, Amber i Emanuela. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna upao je na Doru kao zamjena: 'A jooj, u što se uvali'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije