Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za skrbništvo

Naša manekenka očajna: Ne smijem doći sinu ni u školu, zar je to normalno?

Nina Morić
Foto: Instagram/Nina Morić
1/3
06.12.2017.
u 10:37

Nina Morić dvije godine se bori za skrbništvo nad sinom Carlosom i odlučila je nakon dvije godine borbe u tišini okrenuti ploču i javno pričati o ovom problemu.

 Naša bivša manekenka Nina Morić već dvije godine vodi borbu za skrbništvo nad 15-godišnjim sinom Carlosom kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Fabriziom Coronom.

Nina je skrbništvo izgubila nakon što se pokušala ubiti, ali ona tvrdi da uopće nije bila riječ o pokušaju ubojstva već  o svađi s mamom zbog čega je popila tablete za smirenje. Njen sin je to vidio i tada je nazvao drugu baku, Fabrizijevu mamu koja je tada  zaprijetila Nini da će joj oduzeti sina i to je na kraju i učinila. Nina je jučer na Instagramu objavila dirljivu fotografiju sa sinom uz  koju je napisala da se nikad neće prestati boriti za sina i da će u toj borbi biti do zadnjeg daha.

Brojni pratitelji na društvenoj mreži pružili su joj podršku, a ona je dodatno objasnila zašto je u posljednje vrijeme odlučila javno 
pričati o svojoj situaciji.

 

 

- Nisam imala drugog izbora. Uvjeravam vas da ne bi o ovome pisala javno da me situacija nije navela na to. Nakon dvije godine borbe u tišini, tijekom koje se ništa nije pomaklo s mrtve točke, odlučila sam promijeniti strategiju. Želim znati zašto ne mogu doći u školu svog sina i razgovarati s njegovim profesorima. Da li je vama to normalno? Nemam što izgubiti, ali moram pokušati i borit ću se za sina. U cijeloj ovoj situaciji najviše pati moj sin - napisala je Nina. 

Njen bivši suprug trenutno je u zatvoru, a o njihovom sinu skrbi njegova majka Gabriella.

Nina Morić
1/5

Komentara 4

ZA
Zagy154
10:52 06.12.2017.

Kako si posijala tak sada i žanješ

BM
branko.mihalic1
12:19 06.12.2017.

Tebe nebi posla po slanac u pekaru

Avatar strazar
strazar
12:12 06.12.2017.

a sin te ocvikao ccc. ko ga ebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije