Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi izdanje

Zbog ove fotke fanovi poručili Lani: Ovo nije dobro za naše srce

Lana Jurčević
Foto: Promo
1/6
06.12.2017.
u 08:39

Pjevačica je objavila fotografiju nakon nastupa, a obožavatelji su joj uputili niz komplimenata.

Nakon odmora u Tajlandu, pjevačica Lana Jurčević vratila se radnim obvezama. Održala je koncert u Sloveniji, nakon kojeg je s obožavateljima podijelila jednu fotografiju koja je oduševila njenu mušku publiku.

Fotografija otkriva kako je Lana u jednoj od svojih omiljenih uskih haljina u kojima je njen dekolte još bujniji. Obožavatelji su joj poručili da će im srce stati zbog ove fotografije.

 

 

#after #LanaKoncert

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

- Oduzimaš dah! Ova fotka nije dobra za moje srce. Koja slika, da ti srce stane. Najljepša žena na kugli zemaljskoj - bili su samo neki od komplimenata koje su obožavatelji uputili lijepoj pjevačici. 

Lana Jurčević
1/13

Komentara 5

SP
sputnik57
08:58 06.12.2017.

Oduzimaš dah toliko da se bojim otvoriti frižider i vidit iz kojeg ćeš slijedećeg proizvoda iskočiti da bi pokazala sise i guzice? Ista ka i ona Lidija Bačić... Gledam paštetu i iz jedne jedan dan izleće jedna, i gledam u kupus, izleće druga. Nema dileme svaka drugi dan iz drugog proizvoda izleće sa sisama i guzicama. Gledanje u frižider je postalo preveliki stres pa ću lagano na dijetu.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:32 06.12.2017.

fuuuj

ST
Starotopoljanin
10:49 06.12.2017.

Predivna si Lana ,samo nazalost nisi moja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije