Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni koncert

Nina: Kontrole su najvažnije da bi se rak otkrio na vrijeme

'03.11.2011., Zagreb - Nina Badric i Almenka Balenovic iz udruge Sve za nju odrzale su konferenciju za novinare povodom odrzavanja humanitarnog koncerta Moj je zivot moja pjesma. Photo: Petar Glebov/P
'Petar Glebov/PIXSELL'
03.11.2011.
u 20:00

Pjevačici će se 7. studenoga na pozornici pridružiti Maya Sar iz BiH, Aleksandra Radović iz Srbije i Karolina Gočeva iz Makedonije

Glazbene dive Nina Badrić, Karolina Gočeva, Maya Sar i Aleksandra Radović u ponedjeljak, 7. studenoga u KD "Vatroslav Lisinski" održat će humanitarni koncert pod nazivom "Moj je život moja pjesma". Prihod od koncerta namijenjen je udruzi "Sve za nju" koja pruža pomoć ženama oboljelima od raka. – Nažalost, imam prijateljice i znanice koje su oboljele od raka i znam da to nije laka borba. Kontrole i pregledi osnovna su stvar da bi se bolest otkrila na vrijeme i da bi se počela liječiti – rekla je Nina, sretna što će njezine kolegice iz Makedonije, BiH i Srbije prvi put nastupiti u Zagrebu.

– Bile su uzbuđene kad sam im rekla da ćemo pjevati u Lisinskom. Studiozno su se pripremile – otkrila je pjevačica, koja će potkraj mjeseca predstaviti novi album "Nebo". – To je album koji sam najdulje radila – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije