Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška odluka

Nina Badrić i Bernard rastaju se poslije šest godina braka

nina bernard
Grgo Jelavić/Pixsell
Autori: mf, WikimediaCommons
20.11.2012.
u 13:14

Jedanaest godina nije bilo dovoljno za uspjeh. Tri godine nakon prve najave razvoda pa pomirenja, Nina Badrić i Bernard Krasnić odlučili su staviti točku na “i” i ljubav sporazumno ispratiti u zaborav.

Jedanaest godina borili su se za ljubav. Nastojali pomiriti šest godina razlike među njima, različite životne ritmove, načela i želje... Jedanaest godina nije bilo dovoljno za uspjeh. Tri godine nakon prve najave razvoda pa pomirenja, Nina Badrić i Bernard Krasnić odlučili su staviti točku na “i” i ljubav sporazumno ispratiti u zaborav.

– Istina je, razvodimo se – poručili su supružnici.

Utjehu traži kod sestre

Papire za razvod zagrebačka pjevačica predala je odvjetniku prije dva mjeseca, a konačan potpis na papir stavit će u ponedjeljak kad se vrati iz Rima kamo je otišla u posjet sestri.

– Početkom rujna sjeli smo i razgovarali te zaključili da smo našem braku dali ne jednu nego dvije šanse, ali, nažalost, nije išlo – kazala je za Gloriju 40-godišnjakinja.

Čim su odlučili o razvodu, Bernard je navodno ponovno otišao iz njihova zajedničkog doma. O tome je pjevačica izvijestila samo obitelj.

No, vijest je ubrzo procurila.

Da je ljubavi kraj, bilo je jasno prošloga vikenda. Krasnić (34) nije se pojavio koncertu u dvorani Dražena Petrovića, a pjevačica je prije desetak dana naprasno odgodila druženje s novinarima u njegovu pubu. Nakon toga priznala je prijateljima da je s njom i Bebom, kako ga je od milja zvala, gotovo!

Za razliku od prve najave razvoda – kad su prije tri godine medijima poslali izjavu o svom krahu – ovoga puta “pukli” su nečujno. Odlučivši se za život bez supruga, Nina je krenula putem koji će joj osim nove ljubavi donijeti i potomke na koje, šuškalo se još 2009. godine, Bernard nije bio spreman.

Nepomirljive razlike

– Smogli smo snage priznati si da su naše razlike nepomirljive i da je nerazumijevanje postalo svakodnevica, a ne iznimka. Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških riječi – prije tri godine rekla je Nina.

No, kako sudska odluka o razvodu nikad nije donesena, u kuloarima se počelo govorkati da su se supružnici predomislili. Tako je i bilo.

– Moja je priča neobična i meni i drugima. Znam da nikad ne treba reći nikad jer se meni moje “nikad” brzo vratilo. Žalila bih da nisam dala priliku ljubavi. Na kraju svi tražimo samo ljubav, bili milijarderi ili siromasi. Postali smo izobličeni i sebični, zaboravili samo na to je da se ljubav ne događa svaki dan. No, ako stvari i nakon svega ne idu, bolja je i poštena rastava nego nesretan brak – rekla je za Večernji list nakon pomirenja sa suprugom horoskopska Račica koja je za ovu ljubav dugo izgarala.

– Papir ne može jamčiti sreću. Ne znam što mi donosi sutra, no sada sa sigurnošću mogu reći da trud jednog partnera nije dovoljan – govorila je najavljujući probleme u vezi koja je 2000. počela kao najljepša bajka.

Šest godina poslije okrunjena je brakom na tajnom vjenčanju u Zagrebu.

Komentara 19

BA
Bane
22:25 21.11.2012.

pa tebi treba malo starija muskarcina a ne ovaj balavac,ipak si ti rasna lipicanerka u pozitivnom kontekstu

MI
milton
19:06 21.11.2012.

pa to je jasni, brak je bio dogvoren

IO
ioOoi
16:33 21.11.2012.

pa nek ih pomiri general govnotona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije