Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Rukavcu

Nikolina Cvek u pratnji svog Jovice podigla publiku na noge

Nikolina Cvek fešta Petrova
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
01.07.2018.
u 12:22

Jovica je s ostatkom publike uživao u hitovima koje je pjevala Nikolina, a za Večernji list rekao je kako je bilo prelijepo

Nikolina Cvek, zvijezda emisije "Ljubav je na selu", održala je koncert na fešti Petrova u Rukavcu pokraj Rijeke. 

Ovaj put, za razliku od Splita gdje mu je dolazak na koncert Nikolina zabranila, došao je i njen Josip Ćiritović, poznatiji kao Jovica

Jovica je s ostatkom publike uživao u hitovima koje je pjevala Nikolina, a za Večernji list rekao je kako je bilo prelijepo

Kao što se vidi po videozapisima i fotografijama, atmosfera je bila odlična, a Jovica nam je potvrdio kako Nikolina ubrzo nastavlja sa svojom turnejom.  

Nikolina Cvek fešta Petrova Nikolina Cvek fešta Petrova
1/12

"U utorak (3. srpnja) ima nastup na Malom Lošinju", rekao je Jovica koji bi trebao biti i tamo ako mu Nikolina to dopusti.

Ključne riječi

Komentara 20

KR
kruti221
13:25 01.07.2018.

fakat ste postali DNO DNA

NA
Narcis660
14:56 01.07.2018.

Sram vas bilo...praviti cirkus od bolesne djevojke...jadno da jadnije biti nemoze.

AR
ana.rimbaud
14:11 01.07.2018.

Gledam, tko je ta poznata pjevačica da je zaslužila naslovnicu Večernjeg lista, makar pjevala na nekoj lokalnoj fešti, kad ono: Ljubav je na selu. Jeste li vi pri sebi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije