Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FLEKE

Nika Mišković: Dečki koji mi se upucavaju čisti su šljam

'24.04.2012., Zagreb - Svecana premijera filma Fleke u kinu CineStar. Irena Skoric i Nika Miskovic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/3
26.04.2012.
u 08:15

Majka glumice Iskre Jirsak na scenu u kojoj joj je kći naga ispod tuša nije reagirala

Da pravi prijatelj zlata vrijedi, već je dobro poznato, a još je jednom to potvrdio domaći film "Fleke", kinopremijera kojeg je bila u utorak navečer. Glavne uloge pripale su simpatičnim mladim glumicama Iskri Jirsak i Niki Mišković koje su potpuno opravdale povjerenje koje im je dao redatelj Aldo Tardozzi. Elegantno odjevene, s osmijehom od uha do uha pozdravljale su sve okupljene na premijeri među kojima su bili Zlatan Zuhrić Zuhra, Slavica Knežević, Jurica Pađen, Krešo Dolenčić, Mia Biondić.

Podrška najmilijih

Iskra je došla u društvu četiriju prijateljica i majke koja je za prikazivanja filma stalno komentirala glumu svoje kćeri, ali na početnu scenu filma u kojoj Iskra, odnosno Lana, izlazi gola ispod tuša, nije reagirala.

– Film sam već pet puta pogledala, ali ovo je ipak premijera u mom gradu pa sam uzbuđena – rekla je Iskra uoči početka filma. Nika je na premijeru pozvala cijeli "razred" prijatelja i rodbine. Uloga problematične djevojke Irene svidjela joj se od prvog trenutka i nije joj bilo teško glumiti depresiju. I Iskra i Nika tvrde da nikad nisu bile divlje i problematične tinejdžerice kao što su u filmu Lana i Irena, ali nisu ni mirno sjedile doma u deset sati navečer.

– Imala sam faza u kojima sam radila nepodopštine, roditeljima govorila da idem na jedno mjesto, a otišla bih na neko drugo, no nikad nisam bila destruktivan tip i sve ludorije činila sam radi hedonizma. Doduše za sebe ne bih rekla da sam posve normalna jer teško možeš biti glumac i pritom normalan – kaže kroza smijeh Nika. Otkrila je da je počela dobivati manje uloge u drugim filmovima pa vjeruje da joj je film "Fleke" odlična odskočna daska.

Krizno razdoblje

A nada se 25-godišnja Nika da da će se njezin ljubavni status iz slobodna uskoro promijeniti u sretno zaljubljena.

– Trenutačno mi je na tom području krizno razdoblje, potpuna suša. Iskreno vjerujem da će mi početi upadati neki bolji dečki jer ovo dosad je sve bio šljam – smije se plavokosa glumica.

Ključne riječi

Komentara 9

TI
tintilinic100
18:16 26.04.2012.

Dno Dna :)

MB
Marlon Brando
10:50 26.04.2012.

Eto što je ova država i društvo napravilo od mladih ljudi kada daju ovakve izjave .

OD
odisej22
10:24 26.04.2012.

A,sad će svi požuriti nakon tvoje adolescentske izjave. Počni od sebe.Pomisli da postoji odnos izmedju onog što percipiraš i sebe. MOŽDA SI TI ŠLJAM?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije